Почетна » ШОКАНТНА ОДБРАНА ПЕДОФИЛА ИЗ ВРАЊА „Нисам ја педофил, заљубљен сам! Оженићу је без обзира шта сви кажу“

ШОКАНТНА ОДБРАНА ПЕДОФИЛА ИЗ ВРАЊА „Нисам ја педофил, заљубљен сам! Оженићу је без обзира шта сви кажу“

од admin
0 коментар

„Нисам педофил, само сам заљубљен. Били смо у љубавној вези. И свакако нећу одустати од ње, ма шта сви ви причали. Оженићу је.”

Тако је Ненад Стевановић звани Роки (37) одговарао на питања тужиоца који га је саслушао поводом оптужби за недозвољене полне радње над Н. С. (13), ученицом седмог разреда основне школе у Врању.

– Још летос сам спремио кумове и старог свата. Нисам ја никакав педофил. Са њом сам месецима у љубавној вези. Нећу од ње да одустанем. Сачекаћу да заврши основну школу. Ми се заиста волимо – рекао је осумњичени на саслушању очи у очи са замеником основног јавног тужиоца.

Окорели нежења је наочиглед више од 500 ученика и пролазника у прометној Партизанској улици испред школе 3. октобра љубио, грлио и пипао девојчицу, са којом је неколико месеци био у забрањеној љубавној вези. Због скандала и ужаса, педофилија на јавном месту и даље је немила дежурна тема која је потресла и узнемирила Врањанце, посебице родитеље и просветне раднике, а бурно реагују и тинејџери.

За скандалозну љубавну везу знали су ученици, родитељи, али реакција истражних органа против педофила није била правовремена и ефикасна.

Напасник је ухапшен испред школе док је био у љубавном заносу са малолетном девојчицом. Шокантан и узнемиравајући призор кришом сликао је и полицији пријавио напасника – новинар. Шест ужасних призора, кришом снимљених, запалили су друштвене мреже и узмирили Врањанце.

Због језивог јавног часа педофилије испред школе утучени су, озлојеђени, уплашени и осрамоћени Слађан и Верица Станисављевић, који од јула воде борбу против манијака из Криве Феје.

– Од бруке и срамоте не излазим из куће, даноноћно плачем, нервирам се. Више немам сузе, блокирао ми је мозак. Најважније је да је она добро, обећала нам је да га више неће видети – каже девојчицина мајка Верица С.

Девојчица страхује за родитеље

Девојчица Н. С. у језивој исповести за „Блиц“ навела је да страхује да ће Стевановић наудити њеној мајци и оцу када изађе из затвора.

– Рекао ми је да ће, када изађе из затвора, унаказити моје. Много се плашим и сада ме је срамота због свега што се десило – рекла је девојчица, која је описала и како ју је тај педофил завео.

В. Пешић      Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар