Почетна » ШОКАНТНО М.М из Болеча секао вене и окачио снимак на фејсбуку, реаговала полиција!

ШОКАНТНО М.М из Болеча секао вене и окачио снимак на фејсбуку, реаговала полиција!

од admin
0 коментар

М.М 1988. годиште из Болеча синоћ је на друштвеној мрежи фејсбук поставио снимак како сам себе сече жилетом по левој руци.

Према сазнањима Жиг Инфа, полиција из Гроцке је одмах након постављања видео снимка реаговала и послала патролу на кућну адресу М. М-а. у Болечу. Убрзо је затим снимак избрисан са друштвене мреже.

Према информацијама Жиг Инфа, М.М се у својој кући у Болечу у тренутку наношења повреда налазио са још једним другаром, који је снимак избацио на друштвену мрежу. Полицији која је изашла на терен М.М је саопштио да је то урадио због девојке!

За Жиг Инфо, М.М из Болеча потврдио је да је сам себи нанео озледе на левој руци, више пута жилетом. Како је навео јесте то делимично урадио због девојке, али и због власти. По речима М.М а, финансијска ситуација у којој се налази цела држава је довела до тога да млади људи немају ни за основне потребе. Због таквог стања, како наводи, окривљује тренутну власт у Србији. Финансијско стање је само компликовало његове односе са девојком, како наводи М.М, те је у том очају себи нанео повреде. Иначе, недавно је М.М на друштвеној мрежи фејсбук, изнео тешке речи против премијера Србије Александра Вучића.

Према изворима из полиције, М.М ово није први пут да наноси сам себи повреде. Како наводе полицијски извори, М.М има већ досије о наношењу повреда сам себи, а знао је за да оптужи и друге за наношење истих.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар