Почетна » СРПСКИ МАНИЈАК ХАРА УЛИЦАМА: Препада жене и ПОДИЖЕ ИМ СУКЊЕ, људи У ШОКУ!

СРПСКИ МАНИЈАК ХАРА УЛИЦАМА: Препада жене и ПОДИЖЕ ИМ СУКЊЕ, људи У ШОКУ!

од admin
0 коментар

Нападнуте жене остајале би унезверене, не знајући шта их је снашло.

У последње две недеље велики број жена, девојака и средовечних, пријавио је ПУ Јагодина сексуално узнемиравање на јавном месту.

ише од десет жена из Јагодине, различитих година, од млађих до средовечних, пријавило је полицији да их је непознати мушкарац спопадао на улици, задизао им сукњу и одмах – бежао, остављајући их у шоку.

Полицији је стигао велики број пријава сличне садржине, па је започела потрага за особом која узмемирава и пипка жене на јавном месту.

Према нашим сазнањима, разговарано је са више особа, али, за сада нико није осумњичен, тако да званичних информација из Полицијске управе у Јагодини – нема.

Све се дешавало на улици и у пролазима, а пријаве су почеле да стижу пре петнаестак дана. Насртљивац није бирао доба дана нити чекао мрак. Притрчавао би жени на коју се намерачио, подизао јој сукњу и хватао је за интимне делове тела, у моменту кад у близини није било других пролазника. Затим би се одмах трчећи удаљавао, пре него што би жена, у паници, и стигла да да реагује и да дозове помоћ.

Фото: Телеграф

Нападнуте жене остајале би унезверене, не знајући шта их је снашло. Многе су касније догађај пријавиле органима реда, али вероватно да има и оних које то нису учиниле будући да нису физички повређене.

Отежавајућа околност за проналажење овог психопате је то што ниједна жена није успела да опише нападача, с обзиром на то да се све дешавало у року од неколико секунди. Једино извесно је да је реч о релативно младом мушкарцу.

(З. Р. П. Телеграф)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three + 13 =