Почетна » СРУШИО СЕ ВОЈНИ ХЕЛИКОПТЕР СА БОЛЕСНОМ БЕБОМ! Незапамћена трагедија код аеродрома Никола Тесла

СРУШИО СЕ ВОЈНИ ХЕЛИКОПТЕР СА БОЛЕСНОМ БЕБОМ! Незапамћена трагедија код аеродрома Никола Тесла

од admin
0 коментар

Страхује се да је погинуло седам особа. Хеликоптером је била преношена животно угрожена беба стара пет дана која је због одрона била заробљена у возилу санитета на путу из Новог Пазара ка Крагујевцу

Хеликоптер Војске Србије Ми-17 срушио се ноћас у близини Аеродрома Никола Тесла. Више особа је погинуло, сазнаје Телеграф.

Летелица је полетела из Рашке, где је била ангажована у спасавању бебе старе пет дана. Хеликоптер је стигао до аеродрома Никола Тесла синоћ пре поноћи, али је због веома лоших временских услова кружио око аеродрома и тражио погодно место за слетање, преноси Б92. Претпоставља се да је хеликоптеру понестало горива.

Нешто после поноћи хеликоптер се губи са радара, а сваки контакт с посадом је прекинут. Одмах је почела потрага, а остаци хеликоптера су ускоро пронађени у близини аеродрома, поред аутопута.

“Наш хеликоптер, којим је животно угрожена беба транспортована из Рашке, пао је у ширем рејону аеродрома Сурчин. Више детаља накнадно”, објављено је после овога на Твитер налогу Министарства одбране.

Хеликоптер је био ангажован у оквиру хуманитарно-здравствене мисије. Припадници Војске покушали су да спасу бебу стару пет дана, која је била у возилу санитета заробљеном због одрона на путу од Новог Пазара ка Крагујевцу. Дете је имало проблема са дисањем и било је у тешком стању, а залихе кисеоника које су га одржавале у животу ближиле су се крају, па је у помоћ позвана Војска Србије.

Према незваничним информацијама, у хеликоптеру су са болесном бебом била два пилота, два војна техничара и два медицинска техничара, преноси Блиц.

(Телеграф.рс\Блиц\Б92)

Можда ти се свиди

Оставите коментар