Почетна » „ШТА СИ СЕЛА ДА ВОЗИШ КАД НЕ ЗНАШ“ Судски стражар урлао на трудницу и ударао колима у њена док од шока није ИМАЛА ПОБАЧАЈ

„ШТА СИ СЕЛА ДА ВОЗИШ КАД НЕ ЗНАШ“ Судски стражар урлао на трудницу и ударао колима у њена док од шока није ИМАЛА ПОБАЧАЈ

од admin
0 коментар

Предраг Милић из Свилајнца је два-три пута под пуним гасом ишао напред-назад и закуцавао се задњм делом свог аута у возило Сање Јеремић из Јагодине.

Сања Јеремић (34) из Јагодине, која је била у трећем месецу трудноће, имала је спонтани побачај после напада бахатог возача, који јој је слупао ауто само зато што је испред семафора остала у квару и случајно му блокирала пут.

Како пише „Ало!”, полиција је због овог инцидента привела Предрага Милића (48) из Свилајнца, шефа обезбеђења Прекршајног суда у Јагодини, против кога је поднета кривична пријава због насилничког понашања.

Драма насред улице одиграла се 29. маја око 15.30 на раскрсници Кнеза Лазара и Кнеза Милете у Јагодини. Сања Јеремић је у време саобраћајног шпица возила колегиницу с посла. Аутомобил јој се угасио изненада и стао баш испред семафора. Проблем је настао када се иза ње зауставио Милић, који се унервозио што му је блокиран пролаз.

– Милић је зауставио свој „ситроен” и одмах почео да труби када је видео да се ауто испред њега не помера. Нервозан што не може да прође, прво је почео да турира, а онда је прешао у леву траку и провукао се између једног „југа” и Сањиног аута и прошао испред ње. Урлао је на њу кроз отворен прозор што је блокирала траку. Није бирао речи! Бесно је махао рукама, претио јој и псовао је. Невероватно је што након обиласка Сањиног аута није наставио пут, већ је стао испред ње и наставио тортуру! – прича нам очевидац.

– Прво је сав разјарен излетао из аута и урлао: „Што је села да вози кад не зна”, називајући је погрдним именима. Ни то му није било доста, него се вратио у ауто, а онда два-три пута под пуним гасом ишао напред-назад и буквално се закуцавао задњм делом свог аута у њен! Жена је беспомоћно вриштала, покушавајући и даље да покрене ауто и оде. Њена колегиница је уплашено изашла из возила, покушавајући да смири ситуацију, али безуспешно. Тек када се уверио да је њен ауто слупан, вратио се у свој, али се убрзо створила полиција и привела га. У његовом ауту је био земеник тужиоца Н. Н. и жена из рачуноводства Прекршајног суда. Тужилац му је махао да прекине, говорећи му: „Шта ти је, је л’ си луд?!”, али није вредело – наводи извор „Ало“ близак истрази.

На позив Сањине колегинице стигла је Хитна помоћ, а лекари су одмах видели да је доживела јак стрес.

– Трудница је после указане помоћи пребачена у болницу на прегледе. Дежурни лекари су утврдили да је преживела трауму. Два дана касније доживела је спонтани побачај – каже наш извор.

Очевици викали: „Снимај, снимај!“

Жена која је возила „југа” и затекла се у траци поред Сање била је очевидац целог догађаја.

– Када је Милић почео да вози у рикверц и да удара Сањин ауто, жена из „југа” је довикивала њеној колегиници: „Снимај, снимај!” Покушала је да је охрабри да укључи мобилни телефон и забележи инцидент, јер би снимак био необорив доказ. Међутим, она је, као и Сања, била сувише преплашена и није реаговала – каже очевидац.

Возач оборио дете и побегао

Полиција интензивно трага за возачем који је у понедељак око 21 сат аутом ударио дете (11) у улици Краља Петра у Јагодини и побегао са лица места. Дете је, на срећу, само лакше повређено. Полиција је после удеса блокирала све излазе из града, а јуче је проверавала сва сумњива возила. Очекује се да ће несавесни возач ускоро бити ухапшен.

Ало/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар