Почетна » СТИГЛА ПОШТА, А СА ЊОМ И ПОЛИЦИЈА Цариници у ПИСМИМА пронашли ХЕРОИН, КОКАИН И МЕТ

СТИГЛА ПОШТА, А СА ЊОМ И ПОЛИЦИЈА Цариници у ПИСМИМА пронашли ХЕРОИН, КОКАИН И МЕТ

од admin
0 коментар

Цариници су на испостави Пошта Нови Сад приликом контроле у 12 пошиљки открили мање количине хероина, кокаина и кристал мета адресиране на примаоце у неколико војвођанских градова, саопштила је данас Управа царина.

Како се наводи у саопштењу, пошиљке су стигле из Холандије, Шпаније и Велике Британије и у њима је јуче пронађено нешто више од 30 грама различитих опијата.

– У три пошиљке из Холандије пронађено је око девет грама хероина. Оне су биле адресиране на примаоце у Тителу и Новом Саду – наводи се у саопштењу и додаје да су примаоцима у Новом Саду и Бачкој Паланци биле намењене три пошиљке из Велике Британије и Холандије, у којима су биле кесице са дрогом кристал мет, укупне тежине око седам грама.

Према наводима Управе царина, нешто више од шест грама кокаина пронађено је у две пошиљке из Велике Британије и Холандије, адресиране на примаоце у Бачкој Тополи и Новом Саду.

Око девет грама марихуане и семенки откривено је у четири пошиљке из Шпаније и Холандије, намењене примаоцима у Челареву, Суботици и Новом Саду.

Све пошиљке предате су, како се наводи у даљу надлежност Одсека за сузбијање кријумчарења наркотика Полиијске управе Нови Сад.

 

(beta/blic)

Можда ти се свиди

Оставите коментар