Почетна » СТРАВИЧНА СУДБИНА Брачни пар пензионера преминуо од глади

СТРАВИЧНА СУДБИНА Брачни пар пензионера преминуо од глади

од admin
0 коментар

Брачни пар Никола (67) и Спасена (68) Милобратовић, чија су тела у распадању прексиноћ пронашле комшије, у улици Недељка Чабрановића у Београду, највероватније су преминули због глади, пише Ало!.

Врата адаптираног стана у ком су живели ови пензионери

Тачан узрок смрти биће познат пошто буде урађена обдукција у Институту за судску медицину. Колико су тешко живели, указује дуг за хлеб од 4.000 динара који су направили у оближњој пекари.

Комшије кажу да им је било чудно што од недеље ниједно нису видели, а када су осетили неподношљив смрад из стана Милобратовић, одлучили су да позову полицију.

– Полиција нам је рекла да пронађемо два сведока и уђемо у стан. Мој супруг је развалио врата. Несрећна жена лежала је у ходнику мртва, док је у спаваћој соби на кревету мртав лежао њен супруг. Често сам их и сама обилазила. Неколико дана смо им лупали на врата, али нико није отварао – каже Добрила Гузина, председница кућног савета.

Након немилог догађаја позвали су полицију и Хитну помоћ. Међутим, лекари су могли само да констатују смрт брачног пара, јер су им тела била у фази распадања.

– Живели су у адаптираном стану. Нисмо никада имали проблема са њима. Знали смо да тешко живе јер су им пензије мале. Међутим, никада нисмо чули да су се жалили. Још се у згради осећа непријатан мирис. Криво нам је што те недеље нисмо били упорни, можда смо могли да им помогнемо – прича једна од комшиница умрлог брачног пара за који напомиње да је дошао из Хрватске и да су им рођаци такође у недељу долазили, али како нису отварали врата они су отишли.

Комшије преминулог брачног пара

Београдска полиција у среду увече урадила је увиђај. Како сазнајемо, није било преметачине у стану и не ради се о убиству. Тачан узрок смрти брачног пара утврдиће се након обдукције која ће потрајати јер су тела у фази распадања.

– Бака је долазила у пекару само по хлеб. Тренутни дуг им је четири хиљаде динара. Како су живели од пензије плаћали су нам када су имали новца. Никада се није догодило да не плате оног дана када су нам најавили – прича радница оближње пекаре у коју је Спасена долазила свакодневно.

Ало.рс/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one × one =