Почетна » СТРАВИЧНО: Искасапила љубавника пред његовим сином

СТРАВИЧНО: Искасапила љубавника пред његовим сином

од admin
0 коментар

Анита Сакић (45) ухапшена због сумње да је пијана кухињским ножем убила Љубинка Стевића (57)

ШАБАЦ – Анита Сакић (45) из Шапца ухапшена је због сумње да је ножем убила љубавника Љубинка Стевића (57) пред његовим сином. Претпоставља се да је злочину претходила краћа свађа, а како сазнајемо, и Анита и Љубинко били су под дејством алкохола.

Злочин се догодио 1. маја у Љубинковој кући.
– Сакићева је зграбила кухињски нож и искасапила Стевића по целом телу. Кад је схватила шта је урадила, истрчала је из куће и побегла. Међутим, полиција јој је ушла у траг и ставила јој лисице на руке. Лекари Хитне помоћи убрзо су стигли на лице места. Стевић је лежао у локви крви. Спаса му, нажалост, није било – каже извор Курира из истраге.

Стевић је годинама живео у адаптираном чардаку у заједничком дворишту у Мачванској улици, у којем живи још десетак породица. Комшије кажу да је у тренутку злочина у кући био и Стевићев син, који је одмах позвао Хитну помоћ и полицију.
– Седела сам са сестром на клупи кад сам видела крваву жену како трчи низ стрме степенице чардака. Она је стално долазила и с Љубинком пила алкохол до изнемоглости. Било је питање дана кад ће се нешто овако догодити. Љубинкови пријатељи, који су се с њим опијали, често су правили инциденте, па је полиција неколико пута интервенисала – каже Стевићева комшиница.

Међутим, нико од Стевићеве родбине јуче није желео да даје било какве изјаве. Комшије Аните Сакић, која живи у шабачкој Махали, кажу да је она одувек била проблематична и да је и раније знала да потегне нож и да се физички обрачунава с људима.
– Анита је још од малих ногу била мушкарац у телу жене. Дрогирала се, опијала… Ако би је неко само попреко погледао, одмах би му се супротставила и кренула у обрачун. Плашили смо је се и трудили да јој ни на сенку не станемо, па да не крене и на нас. Искрено, нисам изненађен овим убиством – каже Анитин комшија.

Женио се неколико пута
ЉУБИНКО ИМАО ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ

Анита и Љубинко су, како сазнајемо, неколико месеци били у љубавној вези.
– Често је мењао жене и љубавнице. Љубинко се неколико пута женио, а из тих бракова има деветоро деце – прича комшиница.

 

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар