Почетна » СУБОТИЧАНИ ТРАЖЕ ОХОЛОГ ВЛАСНИКА МЕШАНЦА Нуде 100 евра за име човека који је везао пса ланцима

СУБОТИЧАНИ ТРАЖЕ ОХОЛОГ ВЛАСНИКА МЕШАНЦА Нуде 100 евра за име човека који је везао пса ланцима

од admin
0 коментар

Група Суботичана даће 100 евра за информацију, за име и презиме власника пса којег су нашли везаног ланцима у шуми.

Пас везан ланцем поред пруге у шуми

Пас је нађен 16. октобра поред Пештанске пруге, на периферији града, везан лацима за дрво, остављен да угине, што би се и догодило да један Суботичанин није ту шетао свог пса.

Ostavljen da ugine

Остављен да угине

– Пријатељ је пролазио туда и угледао беспомоћног одраслог мешанца. Позвали смо полицију и комуналце, а пса збирнули и он је добро. Поднели смо пријаву против Н. Н. за злостављање паса и сада смо одлучили да нађемо особу која је то учинила и да је пријавимо. Покренули смо акцију сакупљања новца и нудимо награду ономе ко нас одведе до власника који је на овакав начин одлучио да остави пса – каже Бети Хорват из Суботице.

Ljubitelji pasa oblepili suboticu plakatima

Љубитељи паса облепили суботицу плакатима

Она и још неколицина љубитеља паса излепили су Суботицу плакатима, прича се невероватном брзином шири и интернетом и све више људи шерује њихову објаву.

– Желимо да скренемо пажњу на охоле људе који се на бруталан начин односе према псима или другим животињама. Ако власник није имао могућности да га хрни и брине о њему, постоји начин да то реши. Ово што је урадио је страшно. Дакле, није само монструм онај што је вукао пса „голфом“, имамо их и ми у Суботици – каже Бети Хорват за „Блиц“.

Суботичани који желе да доведу пред лице правде суграђанина који је везао пса ланцима и оставио га беспомоћног да умре, моле све који препознају пса или знају било шта о псу и власнику, или да је некоме нестао мешанац да се јаве на бројеве телефона 062/824-93-00 или 061/622-84-84

Б. Вучковић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

14 − 12 =