Почетна » Супруг чедоморке из Зворника: Моја жена није могла да поднесе рођење мртвог детета, зато га је бацила у реку

Супруг чедоморке из Зворника: Моја жена није могла да поднесе рођење мртвог детета, зато га је бацила у реку

од admin
0 коментар

Милан В, супруг жене из Зворника која је осумњичена за чедоморство, изјавио је данас да је дете било мртво рођено, те да је због стања у коме се налазила његова супруга и чињенице да су два пута губили децу, бебу однела и бацила у реку Дрину.

– Очекивали смо рођење детета у марту, али је због насталих болова супруга отишла код доктора ноћу око 00.30. Вратила се сва крвава рекавши да јој је пукла циста, не говорећи ништа о порођају – рекао је Милан В.

Он је додао да је све сазнао тек сутрадан у полицији, тврдећи да му супруга није смела рећи јер није знала како ће реаговати.

– Да сам те вечери кад је осетила болове кренуо са њом све би било другачије. Да је макар неко у то време када је почео пород на улици наишао био би сведок ове приче – рекао је Милан и додао да је важно да је беба пронађена како би се извршила обдукција.

Подсетивши да им је прворођенче умрло 2004. године, када је супруга била у седмом месецу трудноће, након чега је сахрањено, Милан је рекао да супруга није могла да пролази кроз исту ситуацију и „гледа сићушну бебу у кутији у којој је поново сахрањује“.

Истичући да су у међувремену добили ћерку и сина, Милан је рекао да је четврти пород прерано прекинут.

– Због здравствених проблема супруге изгубили смо и ту бебу. Све нам је то тешко пало и желим да са свима поделим ову причу јер ме у Зворнику сви знају – рекао је Милан и додао да свима жели да каже истину.

Према његовим речима, увек су били заједно, а супруга се према деци увек односила мајчински.

Тело бебе су, након дојаве рибара, из реке Дрине извукли припадници Професионалне ватрогасне јединице Зворник уз надзор полиције.

Портпарол Центра јавне безбедности Зворник Миљан Бобар рекао је да је, у договору са надлежним тужиоцем, мајка С.В, осумњичена за чедоморство, након саслушања пуштена кући, али да се рад на документовању овог кривичног дела наставља.

Обдукција тела бебе, коју је мајка након порођаја бацила у Дрину, требало би да покаже да ли је дете рођено живо или мртво.

Срна/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар