Почетна » Тридесетогодишњак из Гроцке након три рањавања, често виђан у Новом Саду, поново учествовао у тучи

Тридесетогодишњак из Гроцке након три рањавања, често виђан у Новом Саду, поново учествовао у тучи

Има ли "леђа"?

од Жиг Инфо
0 коментар

Према незваничним информацијама Жиг инфа, пре два дана испред једног маркета у Гроцкој дошло је физичког обрачуна између два лица.

Према речима наших извора, један од учесника ове туче је тридесетогодишњи Вучић М. од раније познат полицији и који је у пуцњавама рањаван више пута.

Вучић из Гроцке поново рањен, трећи пут преживљава напад

Како кажу наши извори овај тридесетогодишњак је у последње време често виђан по Новом Саду и тамо сада , „врши изнуде привредницима“.

  • Не знам кога штити. За њега се прича да тргује оружјем и наркотицима и утерује дугове од Звездаре до Новог Сада. Више пута је рањаван. Стално са собом носи оружје и нико га не дира, у затвору није био. Овде је у Новом Саду конфисковао једном привреднику гарсоњеру и узео му сигурно преко 10 000 евра за изнуду. За њега знају сигурно у полицији, али ништа се не дешава каже један наш извор.

И поједини мештани Гроцке тврде да су овог тридесетогодишњака виђали да за појасом има пиштољ. Наводе још и да имају страх од њега, јер сматрају да га због свих његових дела неко штити те не желе са њим комуникацију.

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар