Почетна » Тукао и давио супругу, а њеној ћерки трљао пелену по лицу и претио да јој неће дати да једе: Хорор у Смедереву

Тукао и давио супругу, а њеној ћерки трљао пелену по лицу и претио да јој неће дати да једе: Хорор у Смедереву

од Други Пишу
0 коментар

Д.М. (33) ухапшен је на основу предлога Основног јавног тужилаштва у Смедереву, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици и одређен му је притвор 30 дана.

Осумњичени се терети да је у више наврата током месеца маја 2023. године психички и физички узнемиравао своју супругу, на тај начин што је оштећеној у наведеном периоду нанео ударце отвореном шаком у пределу лица, хватао је рукама за врат и одгуривао од себе, и упућивао бројне увреде као и претње по живот и тело. Такође, основано се сумња да је осумњичени дана 25.05.2023. године дрским и безобзирним понашањем угрозио спокојство малолетне ћерке првооштећене из претходног брака на тај начин што јој је трљао пелену по лицу, вичући на њу и претећи јој да јој неколико дана неће дати да једе.

Од стране тужилаштва је према осумњиченом најпре одређено задржавање а потом је предложено и одређивање притвора.

Кривично дело насиље у породици чини свако ко применом насиља, претњом да ће напасти на живот или тело, дрским или безобзирним понашањем угрожава спокојство, телесни интегритет или душевно стање члана своје породице. Ако је кривично дело извршено према малолетном лицу запрећена је казна затвора од две до десет година“, речено је из Основног јавног тужилаштва у Смедереву.

Foto: Rafael Ben-Ari / Alamy / Alamy / Profimedia

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар