Почетна » УБИЈЕН СУВЛАСНИК „ПИНК ТАКСИЈА“ Нападач Теодору Гаћеши пуцао два пута у главу

УБИЈЕН СУВЛАСНИК „ПИНК ТАКСИЈА“ Нападач Теодору Гаћеши пуцао два пута у главу

од admin
0 коментар

Теодор Гаћеша, сувласник „Пинк таксија“ убијен је данас у Београду у Козарчевој улици на Звездари.

Како су навели у МУП-у, за сада непознати починилац је око 15.35 испалио више хитаца у мушкарца који је преминуо на лицу места.

Како јавља репортер „Блица“ са лица места, беживотно тело Гаћеше полиција је затекла поред његовог „мерцедеса“.

Према првим информацијама испаљено је више хитаца из малокалибарског оружја, а Гаћешу су погодила четири пројектила, од којих два у главу и још два у леђа.

Полиција обавља увиђај у Козарчевој улици на Звездари
Станари околних зграда кажу да нису ништа чули, због чега полиција претпоставља да је убица користио пригушивач. Они тврде да не познају Гаћешу, као и да он није становао у улици где се догодило убиство.

Родбина убијеног Гаћеше на месту убиства
Убијени сувлсаник „Пинк таксија“ је иначе одговарао због убиства Љубомира Негра (43) почињеног у мају 2000. године. Негро га је уцењивао и рекетирао, а кобног дана нашли су се испред централе “Пинк таксија”, а затим Негровим црним “аудијем 80” кренули до Гаћешине породичне куће у Калуђерици.

По доласку, сувласник “Пинк таксија” је изашао из аутомобила и ушао у своју кућу. Уместо са новцем, изашао је са пиштољем у руци и у Негра испалио неколико хитаца.
Рањени Негро стартовао је мотор и покушао да се одвезе, али је после неколико десетина метара по земљаном путу ударио у дрво и преминуо.

Гаћеша је онда телефоном позвао полицију, којој се предао по доласку патроле. Предао им је и пиштољ из кога је пуцао.

Мук у такси удружењима
Екипа „Блица“ покушала је да добије коментар из београдских такси удружења, али је мало ко, због шока и неверице, могао да говори о убиству Гаћеше.
– Имам само речи хвале о њему и што се тиче пословања и што се тиче њега као човека. Хвала му за све што је урадио за таксисте у овом граду. У потпуном сам шоку, молим вас да ме разумете – каже ненад Главчић, директор „наксис таксија“

С. Антонић, И. Милићевић, Т. М. Субота    Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × 1 =