Почетна » УБИСТВО У КАЛУЂЕРИЦИ: Витлао пиштољем и погодио брата (16)

УБИСТВО У КАЛУЂЕРИЦИ: Витлао пиштољем и погодио брата (16)

од admin
0 коментар

Марко је изашао из школског дворишта, а Милош је млатио пиштољем и он је опалио. Недуго потом зачуло се: „Марко је погођен!“, рекао је сведок

На суђењу Милошу Јаковљевићу (21), оптуженом да је у Калуђерици 21. априла 2014. из пиштоља убио рођеног брата Марка (16),  у Вишем суду исказ дала два сведока.

Сведок Марко Милутиновић, иначе друг браће Јаковљевић, који је био присутан кад се догодило убиство, испричао је да не зна одакле Милошу пиштољ.

– Марко је изашао из школског дворишта, а Милош је млатио пиштољем и он је опалио. Недуго потом зачуло се: „Марко је погођен!“ – рекао је сведок и додао да се сећа да је након тога Петар Јаковљевић, иначе брат од стрица оптуженог Милоша и убијеног Марка, саветовао да сви кажу да је неко пуцао из кола.

Међутим, Петар Јаковљевић, који је јуче сведочио пред судом, рекао је да се углавном ничега не сећа и да је све време седео и пио пиво, па га је судија у једном моменту питао да ли има амнезију, на шта је он одрично одговорио.

Милош Јаковљевић оптужен је за тешко убиство, а у одбрани коју је раније изнео рекао је да „није хтео да усмрти свог брата и да се све случајно догодило“.

М. И.   курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар

sixteen + one =