Почетна » Ухапшен нападач на Милорада Комракова!

Ухапшен нападач на Милорада Комракова!

од admin
0 коментар

Полиција је привела П. Р. (40) који је синоћ на Бановом брду претукао бившег главног уредника информативног програма Радио-телевизије Србије

ПОЛИЦИЈА је ухапсила нападача на Милорада Комракова, који је бившег главног уредника информативног програма Радио-телевизије Србије претукао синоћ на Бановом брду! Како сазнају „Новости“, реч је о П. Р. (40) који се познаје са Комраковим и њему је одређен притвор до 48 сати.

Некадашњи главни уредник информативног програма Радио-телевизије Србије, претучен је у среду вече око 20.30 сати у близини куће у којој станује на Бановом брду. Комракова је сачекало неколико особа, које су га физички напале.
Напад који се, према незваничним информацијама, догодио у Улици Петра Лековића, пријавио је син Милорада Комракова. Како се наводи, Комраков је претучен и 5. октобра 2000. године испред зграде РТС-а.

Поводом напада у среду се огласио и Комраков.

– Не знам ко је особа која ме је напала, полиција ће објавити извештај на крају истраге па ће се све знати. Отечено ми је лице и тешко причам. Нисам добро с обзиром на то да сам и срчани болесник. Не знам који је мотив напада, за петнаест година нико ме није физички напао нити претио – рекао је Комраков за УНС.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × one =