Почетна » УХАПШЕН НАСИЛНИК Претукао жену јер је хтела да гледа „Парове“

УХАПШЕН НАСИЛНИК Претукао жену јер је хтела да гледа „Парове“

од admin
0 коментар

Нишка полиција привела је јуче Дејана Н. (43) због сумње да је претукао своју супругу Наташу Н. (49), у њиховом стану, након свађе због тога шта ће гледати на телевизији.

Према информацијама до који је дошао Ало!, жена је хтела да гледа ријалити шоу „Парови“, а њен супруг то није желео с обзиром на то да је већ било пола сата након поноћи.

Дејан ће одговарати за насиље у породици, пошто су лекари у болници, у Нишу, Наташи јуче констатовали неколико повреда по телу нанетих тупим предметом.

– Она је лекарима, али касније и полицији испричала да је батине добила од супруга. Објаснила је да је седела на столици када је почела свађа због ТВ-а, с обзиром да је свако желео да гледа своју омиљену емисију. Бесан због свега, он јој је извукао столицу на којој је седела, а она је пала на под и том приликом повредила је руку на коју се дочекала. Међутим, ту није био крај, уследиле су батине – објашњава извор из полиције.

После Наташиног саслушања полиција је привела шест година млађег супруга који је потврдио да су се посвађали око ТВ-а. Тврдио је да ју је лепо замолио да гледају неку другу емисију, али је она одбила. Није знао шта ће од беса, па јој је извукао столицу на којој је седела тик испред телевизора, што га је још више нервирало.

Претучена жена је након указане лекарске помоћи пуштена на кућно лечење.

– Ни у једном тренутку није рекла да би се после овога што јој се догодило разишла са супругом – додаје наш саговорник.

Одбила Сигурну кућу
Наташа М. (49) одбила је одлазак у Сигурну кућу иако су јој инспектори понудили.
Рекла је да не верује да ће поново доћи до свађе и да је ово први такав инцидент у њиховом браку.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар