Почетна » УХАПШЕН: Жена раскринкала мужа педофила

УХАПШЕН: Жена раскринкала мужа педофила

од admin
0 коментар

Мушкарац Н. Ћ. (48) из Пећинаца ухапшен је због сумње да је поседовао 110 компакт-дискова и компјутерски хард-диск с порнографским садржајем у којем су злоупотребљена деца.

Порнографски материјал пронађен је у уторак претресом стана у ком Н. Ћ. живи са супругом и малолетном ћерком, а од њега је одузета и ловачка пушка, за коју није имао дозволу. Против осумњиченог је поднета и кривична пријава за нелегално поседовање оружја и одређен му је притвор до 30 дана.

Како незванично сазнајемо, ухапшеног Н. Ћ. пријавила је супруга, која је неколико година млађа од њега и с којом има ћеркицу у првом разреду основне школе.
– Жена је сасвим случајно пронашла један диск и ужаснула се кад је видела да је реч о дечјој порнографији. Одмах је позвала полицију, али судећи према њеној реакцији, није имала ни представу да ти дискови припадају њеном супругу. Претресом стана осумњиченог пронађено је 110 компакт-дискова и компјутерски хард-диск с порнографским садржајем – рекао је извор Курира близак истрази која је одмах покренута.

Он додаје да је код Н. Ћ. пронађена ловачка пушка коју је имао у илегалном поседу.

Екипа Курира пронашла је јуче комшије ухапшеног педофила.
– Видео сам да носе компјутер и пушку помислио сам да је можда реч о породичном насиљу. Никада ми на памет не би пало да се Н. Ћ. бави таквим стварима. Па и он има ћеркицу – каже згранути комшија који није желео да објављујемо његово име.

Он додаје да је осумњичени педофил добар радник и човек, као и да му је ово други брак и да има унуче из првог брака.
– Доселио се из Босне, подигао кредит за стан и кола. Радио је као чувар ноћу, а дању био дрвосеча – каже комшија и додаје да је ухапшеног Н. Ћ. до уторка виђао сваки дан јер су улаз до улаза.

Пробали смо да ступимо у контакт и са супругом ухапшеног, али врата стана у коме живе нико нам није отварао. Један од комшија навео је да супруга Н. Ћ. има здравствених проблема и да је вероватно све лоше поднела.

Неверица комшија
СУМЊА ДА ЈЕ НАМЕШТАЉКА

Комшиница која живи у истој згради каже да није знала разлог због којег је Н. Ћ. ухапшен и да јој је у моменту позлило кад смо јој открили за шта је осумњичен.
– Никада се није чула галама из њиховог стана. Делује ми као стабилан човек, не разумем зашто би он то радио. Не знам, али све ми делује као да му је подметнуто. Можда му је баш супруга то наместила. Ко зна, треба све добро испитати – каже комшиница Л. М.

 

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар