Почетна ОсталоХроника Ухапшена полицајка у Гроцкој: Сумња се да је диловала

Ухапшена полицајка у Гроцкој: Сумња се да је диловала

од Други Пишу
0 коментар

Београдска полиција ухапсила је Ивана П. (31) и Ивану Ђ. (27), запослену у полицији, због сумње да су диловали марихуану и амфетамине, док је за Иваниним невенчаним супругом Марком. М. (36) који је избегао хапшење, расписана потерница

Како се сазнаје од извора у полицији, у понедељак поподне инспектори криминалистичке полиције и интервентна патрола су на Звездари зауставили БМW, београдских регистрација, којим је управљао Иван П. (31).

– У улици Живка Давидовића, заустављено је и прегледано је возило којим је управљао Иван П. и пронађена је већ кеса са марихуаном, као и једна мања кеса са белом прашкастом материјом најевероватније амфетамином, као и 80.000 динара и 170 евра – објашњава наш извор из истраге и додаје:

-Приведени је у разговору са оперативцима рекао где је набављао дрогу и патрола је одмах упућена у Миријевску улицу у Гроцкој где је у стану затечена Ивана Ђ. (27), која је запослена у Полицијској станици Палилула, на издавању докумената. Прегледом стана у коме она живи са Марком М. пронађене су три кесе са марихиуаном. У једној од кеса било је 12 пакетића спремљених за продају, а у фрижидеру је пронађено и више мањих пакета амфетамина, док је у орману пронађено 60 евра и 22.000 динара.

О акцији је одмах обавештено Више тужилаштво у Београду, које је одредило задржавање до 48 сати за Ивана П. и Ивану Ђ. који ће сутра бити приведени на саслушање код тужиоца, док је за Иваниним невенчаним супругом Марком М. расписана потерница.

Како сазнајемо, ухапшена није у статусу овлашћеног службеног лица у полицији. Запослена је на основу Уговора о привремено повременим пословима у администрацији.

Foto bor030

Информер, Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар