Почетна » Умрла од туге за несталом ћерком

Умрла од туге за несталом ћерком

од admin
0 коментар

Даринка Јовић (74) пресвисла је од туге за несталом ћерком Славицом Јовановић (48) из Куршумлије, којој се сваки траг изгубио 21. марта.

Губи јој се траг: Славица Јовановић

Три и по месеца трају напори породице да пронађу Славицу. Мајка Даринка умрла је 16. маја, баш на рођендан Славице и Славољуба, који су близанци.

– Мајка је пресвисла од туге. Убила је секирација за ћерком – каже Славољуб, који је у потрази за сестром претражио цео крај. Тврди да Славица никада не би отишла без речи јер има супруга и ћерку од 15 година коју неизмерно воли.

Славица је 21. марта око 11 сати кренула код лекара.– Болела је рука и кренула је да прими ињекцију. Изашла је из куће у насељу Доња Микуљана. Стигла је до ОШ “Милоје Закић”, где је видело неколико жена, и од тада јој се губи сваки траг. Сигурни смо да је Славица отета, имамо и неке сумње, али нисмо задовољни радом полиције – каже Славољуб.

Славица има супруга Горана и ћерку Катарину, која је сад завршила осми разред.

– Она је везана за породицу. Никад их не би оставила, поготово не би оставила Катарину, која ова три и по месеца вапи од туге – каже Славољуб.

Он каже да је са зетом Гораном претражио пет километара шуме и 15 километара реке до Прокупља, тражећи Славицу.

– Све смо претражили, нигде нисмо нашли ништа сумњиво. Као да је испарила. Одмах смо све пријавили полицији. Прегледали су снимке испред болнице, али Славица тог дана до лекара није ни стигла – каже Славољуб.

Он каже и да је Славица 17 година радила у фабрици дрвне индустрије “Копаоник” и да је после продавала накит на пијаци.

– Њу сви из овог краја познају. Ни са ким није била у завади, али ми имамо одређене сумње према једној старијој жени која је умешана у бројне преваре. Полиција је утврдила да је она звала Славицу телефоном десет дана пре нестанка. Разговарале су пола сата. И полиција из Владимироваца је разговарала са том женом, али она тврди да није причала са мојом сестром. Рекла је и да јој је жао што са Славицом није ступила у контакт јер је “она њена унука”. Ту нешто не штима, али се полиција не труди довољно да то расветли – каже Славољуб.

Он тврди да цела породица пати од Славичиног нестанка, да је туга њихову мајку коштала живота, али да се полиција није довољно ангажовала да утврди шта се десило.

– Трудим се да не досађујем полицији. Одем једном-двапут месечно. Последњи пут је на мој долазак полицајац на пријавници реаговао речима: ”Ево га опет овај.” Питам се како би реаговао да је његова сестра нестала. Разговарао сам и са командиром станице, али он као да није упућен у цео случај – каже Славољуб.

Брат моли за помоћ
Сви који имају било какву информацију о Славољубовој сестри могу да се јаве на телефон: 064/2566-254.

Т. М. С.   блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 + 9 =