Почетна » УЖАС НА ЧУКАРИЦИ Тинејџерке брутално претукле вршњакињу

УЖАС НА ЧУКАРИЦИ Тинејџерке брутално претукле вршњакињу

од admin
0 коментар

Тијана Д. (14) брутално је претучена у београдском насељу Беле воде, у непосредној близини полицијске испоставе.

Тијану је пребила 16-годишња тинејџерка само због погледа.

– Моја кћерка се 11. августа око 21.30 са другарицом враћала кући из оближњег парка. И парк и Улица Здравка Јовановића, којом су ишле, биле су прилично прометне и осветљене. На сандуку за сладолед испред трафике код полицијске канцеларије седеле су две девојке, каже девојчицина мајка Јелена Ђурић за „Вечерње новости“

На снимку сигурносне камере види се да је једна плава, са равном дугом косом, а друга црнка, са скупљеном косом.

Плавуша је нешто добацила Тијани и њеној другарици и оне су се окренуле да виде да ли их познају. Пошто су им биле непознате, продужиле су даље. Плавуша, која би могла да има 16 година, поново је викнула: „Хеј, ти мала, плава, стани!“. Девојчице су се препале и убрзале, али их је стигла.

– Шчепала је Тијану за косу и оборила је на тротоар. Почела је да је шутира, а Тијана је једва стигла да подлактицама заклони главу. Њена другарица је пробала да одвоји побеснелу тинејџерку, која је грмела: ‘Какве ми то погледе упућујеш?! Главу ћу ти поломити’, прича мајка.

Док се све то догађало, пролазили су људи и аутомобили и нико се није зауставио изузев једног младића, који је шчепао плавушу, али се она отргла из његовог стиска и поново насрнула.

Младић ју је опез зграбио и повикао Тијани да бежи кући. Девојчица је после испричала да је плавуша деловала чудно, била је или дрогирана или изобличена од мржње.

На снимку сигурносне камере, који су власници трафике уступили родитељима, види се како је плавуша, када је јурнула за девојчицама нешто извукла из џепа своје другарице. Она је гестикулацијом дочарала како је пребила недужну девојчицу и показала како ју је чупала и шутирала, превијајући се од смеха.

Тијани је ишчупан цео прамен косе, теме јој је било црвено, имала је огреботине по ногама и ужасне болове у глави и телу у наредна три дана, повраћала је на улазу у Институт за мајку и дете.

Дежурна полицијска екипа са Новог Београда узела је изјаве, обавестила колеге са Чукарице и упутила породицу да сутрадан оде у чукаричку полицију.

– Инспектор нам је у старту рекао да су му руке везане јер је у питању малолетница, а немају базу података млађих од 18 година. Рекао је и да ће пробати да је нађу и прегледати сигурносне камере, међутим, нису то урадили. Нису позвали на разговор ни девојчицу која је била са Тијаном, иако смо оставили контакт телефон. Мени су препоручили ако видим насилницу да јавим полицијској патроли да дође да је приведе, каже Јелена.

Тијана неколико дана није смела ни на терасу да изађе, а у међувремену је чула од деце да су насилнице највероватније из Железника и да им Тијана није једина жртва.

 

(ало.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × three =