Почетна » УЖАС: СЕКС СНИМАК НА ГРОБЉУ Тинејџерка одвела девојчицу (13) на гробље, па је тукла, скинула голу, снимила и објавила на Фејсбуку

УЖАС: СЕКС СНИМАК НА ГРОБЉУ Тинејџерка одвела девојчицу (13) на гробље, па је тукла, скинула голу, снимила и објавила на Фејсбуку

од admin
0 коментар

Осамнаестогодишња девојка из Крушевца ухапшена је због сумње да је малолетну девојчицу (13) одвела на гробље овом граду, након чега је физички и сексуално злостављала.

Како се наводи у полицијском саопштењу, сумња се да је она 19. августа ове године тринаестогодишњу девојчицу одвела на Старо гробље, више пута је ударила, а потом је натерала да скине одећу и сликала је. Фотографије девојчице је, како се сумња, објавила на једној друштвеној мрежи.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу привели су осамнаестогодишњакињу надлежном судији Вишег суда због постојања основа сумње да је извршила кривична дела лака телесна повреда, неовлашћено фотографисање и неовлашћено објављивање и приказивање туђег списа, портрета и снимка.

Осумњиченој је одређен притвор.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар