Почетна » УЖАС У ЗЕНИЦИ Мушкарац силовао пса, грађани шокирани

УЖАС У ЗЕНИЦИ Мушкарац силовао пса, грађани шокирани

од admin
0 коментар

У Зеници је данас, у насељу Бабина Ријека, забележен несвакидашњи инцидент монструозног силовања пса. Бројни грађани, који су сведочили и открили овај гнусан чин, остали су шокирани када су уочили да још увек непознати мушкарац блудничи над псом.

Шокирана призором

Како сазнаје Аваз, мештанка зграде испред које је дошло до силовања пса уочила је мушкарца како већ другог пса односи у кућицу, што јој је одмах било сумњиво. У први мах је помислила да их односи у кућицу да их туче или веже. Међутим, када је дошла до кућице, остала је шокирана призором. Непознати мушкарац силовао је пса. Видно узнемирана, почела је викати на мушкарца, међутим, ни он није шутио. Претио је старијој жени. Када је казала да ће га избости маказама, мушкарац се дао у бег.

Одмах је о целокупном случају обавестила полицију, а вест се брзо проширила по овом зеничком насељу. Нико није остао равнодушан, посебно јер, како кажу мештани, могу склонити псе с улице али шта учинити ако се нешто слично деси са њиховом децом.

Оштра реакција „Шапе“

Због овог случаја, огласили су се и из Удружења „Шапа“ Зеница, који од Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК) захтевају хитно провођење истраге, идентификовање и санкционисање починиоца.

– Очекујемо од надлежних да одмах проведу хитну истрагу и идентификују починиоца овог монструозног чина. Злостављања, мучења, силовања и убијања напуштених животиња су кривично дело. Сексуално злостављање животиња спадају у форму девијантног патолошког понашања и као такво мора бити окарактерисано опасним по друштво, средину, људе и животиње али и санкционисано – оштро су поручили из „Шапе“.

Апел грађанима

Из „Шапе“ су апеловали на грађане да, уколико примете, сумњива понашања појединаца те злостављање животиња било којег облика одмах пријаве МУП ЗДК.

– Данас је у Зеници силован пас, сутра можда нечије дете, нечија кћи, сестра, супруга – закључили су у реакцији из „Шапе“.

Јавност згрожена

Да су Зеничани такође огорчени најбоље показују коментари и објаве на друштвеним мрежама, где бројни грађани осуђују силовање недужног пса.

– Ја се надам да ће га оптужити онако како треба и да ће кривични процес бити брз и учинковит. У шоку сам, и не верујем!!! Колико човек мора бити болестан да учини овако нешто – један је од бројних коментара на друштвеним мрежама.

Аваз/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × two =