Почетна » Вечерас могућ протест у Врчину због напада на дечака у школском дворишту

Вечерас могућ протест у Врчину због напада на дечака у школском дворишту

Рођак познатог функционера "поново у акцији"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Није дуго прошло од  8. априла 2024. године када је у улици Браћа Симоновић у Врчину ухапшен је Б.И због напада на службено лице, код којег су претходно пронађени наркотици, а да је исто лице сада извршило напад на дечака у школском дворишту ОШ „Свети Сава“ у Врчину.

Према незваничним сазнањима Жиг инфа, дечак који је нападнут у дворишту школе у Врчину, синоћ је прегледан на УДК „Тиршова“.
Због бахатог понашања овог лица, према најавама појединих родитеља, постоји могућност да ће вечерас организовати протест у Врчину.

  • Полиција је дошла и само направила записник, али то лице је и даље на слободи, ми родитељи смо забринути за децу. Јуче је нападнут један дечак, не смемо дозволити да се насиље прошири а да нико не реагује, каже један од мештанина Врчина за Жиг инфо.

Мештани су поготово забринути јер је реч о ближем рођаку функционера СНС-а и директора ЈП „Зеленило и пијаца Гроцка“, Дејана Миланковића. Како си истакли, „понашање његовог рођака, када су му пронађени наркотици, довело је до тога да Миланковић се поново нађе на листи одборника у Гроцкој испред СНС-а, као и да је само напредовао у каријери, а све то даје само ветар у леђа што већој бахатости на коју власт очигледно жмури“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар