Почетна » Туча девојчица, други навијају: УЖАСАН ВИДЕО

Туча девојчица, други навијају: УЖАСАН ВИДЕО

од admin
0 коментар

 На снимку се види како се две тинејџерке физички обрачунавају, чупају за косу, ударају, обарају на под, док њихови вршњаци све то снимају, па чак и навијају.

 

Међу њима је било и оних који су желели да се придруже тучи, док је једна од девојчица, учесника овог обрачуна, одбијала да престане.

– Родитељи, друштво… Немам адекватну реч којом бих описала ово дивљаштво, насиље над било ким треба једном за свагда санкционисати и најоштрије кажњавати. Испред основне школе у Смедеревској Паланци – написала је корисница твитера уз снимак туче.

На стравичном снимку види се како се две девојчице ударују и туку, а у једном тренутку падају на под и настављају да се бију. За то време, више од 10 малолетника их окружује и навијају и смеју се.

– Нога, нога, нога – чује се како виче један дечак, вероватно алудирајући на једну девојчицу како да удари тинејџерку.

Поводом овог догађаја огласила се Основна школа „Херој Радмила Шишковић“, испред чијег се дворишта догодила ова туча. Директор Мирослав Михајловић рекао је јуче да се тако нешто никада није догодило у овој школи, те и да ће полиција испитати ко су деца са језивог снимка.

– Полиција ће утврдити ко су деца са снимка, али то нису ученици наше школе. Спровели смо процедуру заштиту ученика, учинили смо све што је у нашој надлежности да се нашим ђацима не догоди овако нешто – рекао је Михајловић.

Ова брутална туча догодила се само три дана пошто је у Малој Крсни код Смедереваб брутално претучена тинејџерка (13).

Њу су, како смо писали, претукле и вређале годину дана старије девојчице, ученице осмог разреда Основне школе „Ђура Јакшћ“. Како је њена мајка Славица Д. испричала, девојчица је сада мало боље, али је психички јако лоше и има кошмаре.

Блиц/Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар