Почетна » ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ НАСИЛНИКА ИЗ НОВОГ САДА Ивану зверски тукао три сата због дуга од 400 евра и ЛАЖНОГ КУЋНОГ СНИМКА

ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ НАСИЛНИКА ИЗ НОВОГ САДА Ивану зверски тукао три сата због дуга од 400 евра и ЛАЖНОГ КУЋНОГ СНИМКА

од admin
0 коментар

Како је Лацковић, који се над несрећном Иваном кобног дана иживаљавао неколико сати, тукао је столицом, бацао је на радијатор, пеглом пржио по телу, испричао „полудео је када је чуо да је Ивана од њега крила да има дуг од око 400 евра код зеленаша“.

Ивана је, како је и она на јучерашњем саслушању потврдила, пре око годину дана узела новац од извесног И. Ј. (28).

– Тај дечко ми је рекао да му вратим новац кад будем могла. Остала сам му дужна 400 евра на име камете, а пошто ме неко време није звао, и ја сам се преселила у Нови Сад, он је пронашао Ђорђев број телефона. Назвао га је рекао му да врати паре – почела је своју исповест Ивана.

Како је испричала она је Лацковићу рекла да сам новац позајмила за брата како би вратио неке дугове.

– Он је позвао мог брата да провери, на шта му је он рекао да се смири и да сам позајмила тај новац како бих ишла са Ђорђем на летовање. Пошто је схватио да сам га слагала полудео је и почео да ме бије – испричала је брутално претучена двадесетдвогодишњакиња.

Како је додала, након тога, Лацковић је поново позвао зеленаша како би проверио колики је дуг, на шта му је овај рекао да је у питању 400 евра, а онда је рекао и да су он и Ивана били у емотивној вези.

– Није постојала могућност да поред Ђорђа имам другог јер ме је контролисао 24 сата. Био је бесан после разговора са тим момком и рекао ми да му је тај дечко послао снимак у којем смо нас двоје у кревету. Тада ме је повукао са кревета и, док сам била у клечећем положају, шутирао у стомак – испричала је нападнута девојка.

Лацковић је на саслушању рекао да му је И. Ј. за навнодни снимак односа њега и Иване тражио да му плати још 200 евра.

– Након тога се десило све што сам раније испричао. Тукао сам је… После сам се вратио на посао – рекао је Лацковић.

Како је потврдио Ивана му се након бруталних батина жалила да јој није добро.

– Поново сам је позвао и питао је да ли иде на посао, она ми се јавила и рекла да не зна. Након сат времена сам је поново назвао, али се више није јављала – рекао је Лацковић.

Потсетимо, Лацковић је своју девојку Ивану Филиповић брутално претукао у изнајмљеном стану у ком су у то време заједно живели у Новом Саду. Над њом се иживљавао готово три сата. Нанео јој је бројне повреде због којих је несрећна девојка провела скоро две недеље у болници. Од бруталних батина пробио јој је плућну марамицу, а Филиповићева је цела била у подливима и масницама. Њена породица је, када ју је први пут након напада видела у болници, рекла да „нешто онакво нису видели никад“.

Када је Лацковић завршио са иживљавањем над својом девојком рекао јој је да иде на посао да врати комби, али да ће се „вратити да настави где је стао“. Несрећна девојка искористила је тренутак и позвала је најбољу другарицу која је дошла код ње, а чим је видела у каквом је стању, пресвукла је и одвела у болницу.

Лацковић је истог дана ухапшен и од тада се налази у притвору.

Блиц , Курир , Српски телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар