Почетна » „ПОЛИЦИЈА НЕДЕЉАМА КОПА ПО ДВОРИШТУ ВЕЉИНЕ ВИКЕНДИЦЕ“ Форензичари скупљају нове доказе у ТАЈНОЈ СОБИ И БУНАРУ, пронађена МАШИНА ЗА МЛЕВЕЊЕ МЕСА?!

„ПОЛИЦИЈА НЕДЕЉАМА КОПА ПО ДВОРИШТУ ВЕЉИНЕ ВИКЕНДИЦЕ“ Форензичари скупљају нове доказе у ТАЈНОЈ СОБИ И БУНАРУ, пронађена МАШИНА ЗА МЛЕВЕЊЕ МЕСА?!

од admin
0 коментар

 

Откако је ухапшен Беливук и истакнути чланови његове групе, полиција чува и надгледа кућу страве у Ритопеку. Међутим, како за „Блиц“ причају комшије, полицајци су већ три-четири недеље нешто интензивно радили у дворишту куће у Ритопеку која је иначе опасана високим зидинама и покривена бројним сигурносним камерама.

– Полицајци су ту скоро месец дана да смо видели да нешто раде. Видео сам да су блатњави и сваки дан ту – прича један од комшија за „Блиц“.

Како сазнајемо, полицајци су копали и дошли до тајне просторије на имању!

Према речима мештана пре неколико дана на терен је дошло више екипа и увиђај на овој локацији траје од тада.

Они, како кажу, нису знали шта се дешава, полиција је радила у тајности, а да је пронађена још једна просторија у дворишту сазнали су јуче из медија.

Према незваничним сазнањима Вечерњих новости, у бункеру је пронађена велика индустријска машина за млевење меса. Сумња се да је ова апаратура коришћена за монструозно уклањање делова тела убијених.

Жандармерија је блокирала целу улицу и нико не може да приђе ни близу ограде Вељине куће страве.

Како смо незванично сазнали, у оквиру истраге у којој учествују МУП, БИА и Тужилаштво за организовани криминал, на овој локацији у Ритопеку пронађени су нови материјални докази – оружје, муниција и тајна просторија!

Према последњим информацијама, форензичари су претрагом бунара, њиве иза куће и тајне просторије дошли до нових материјалних доказа који упућују на сумњу да је на тој локацији мучено и убијено најмање троје људи.

Подсетимо, Беливук и још 20 чланова његове криминалне групе осумњичених за убиства, изнуде и отмице, налази се у притвору од 4. фебруара текуће године.

Како је „Блиц“ раније писао, кућа Веље Невоље је опасана бетонским зидом и камерама са свих страна, а у њу је, како се сумња, мамио, а потом и убијао своје жртве.

Двоспратна кућа у којој је, како се сумња, Беливук заједно са својим сарадницима мучио и убио Миллана Љепоју, Горана Величковића Гоксија и Здравка Радојевића, налази се у забаченом делу Ритопека у улици у којој су махом викендице.

Стефан Брезар , М.К.   Блиц

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар