Почетна » (ВИДЕО) ХАОС НА АУТОПУТУ Мацура: Удеси и повређени НА СВАКА ДВА КИЛОМЕТРА, запалило се возило Хитне помоћи!

(ВИДЕО) ХАОС НА АУТОПУТУ Мацура: Удеси и повређени НА СВАКА ДВА КИЛОМЕТРА, запалило се возило Хитне помоћи!

од admin
0 коментар

Возило Хитне помоћи запалило се на аутопуту Београд-Загреб у близини пумпе „Змај“. Како сазнајемо запалио се санитет који је кренуо као испомоћ лекарским екипама које збрињавају повређене у више ланчаних судара на Новосадском путу.

– У санитету је био само возач који је кренуо као резерва, да помогне колегама које од 8 сати јутрос збрињавају повређене у ланчаним удесима који су се догодили на Новосадском путу – каже Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи.

Zapalilo se vozilo Hitne pomoći

 

Она је додала да возач срећом није повређен.

Портпаролка Хитне помоћи каже да је ситуација на Новосадском путу озбиљна.

– Готово на свака два километра има судара и повређених! – каже Мацура.

У два ланчана судара која су се догодила јутрос на Новосадском путу погинула је једна особа, а четири су повређене.

Деоница пута од Батајнице ка Добановцима тренутно је затворена, а како незванично сазнајемо на њој је дошло до још удеса!

Полиција је на терену, врши увиђај, а повређене збрињава седам екипа Хитне помоћи.

Ланчани удес догодио се и око 7 сати јутрос на Ибарској магистрали код места Шопић. У овом удесу учествовало је шест возила, а једна особа је задобила лакше телесне повреде.

Милинковић: Возачи, успорите и држите одстојање, путеви клизави

Заменик начелника Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова Бобан Милинковић упозорио је данас возаче да је, због лоших временских услова, могућа појава поледице на коловозима и апеловао на њих да поштују саобраћајне прописе.

„Поводом више тешких саобраћајних незгода које су се догодиле током преподнева, упозоравамо возаче, да је због лоших временских услова, могућа појава поледице на путевима у Србији“, рекао је заменик начелника Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова.

Милинковић је апеловао на возаче да поштују саобраћајне прописе, пре свега да држе безбедно одстојање од других возила, избегавају нагле промене правца кретња и да користе прописану зимску опрему како би се избегле тешке саобраћајне незгоде.

М. Р.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар