Почетна » Власнику Информера прети до три године затвора за незгоду у Жаркову

Власнику Информера прети до три године затвора за незгоду у Жаркову

од Други Пишу
0 коментар

Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида „Информер“ који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће.

Како пише портал Нова.рс, Драгану Ј. Вучићевићу, власнику таблоида „Информер“ који је јуче увече оборио аутомобилом девојку С. А. на пешачком прелазу у Жаркову, прети до три године затвора за изазивање саобраћајне несреће.

Несрећа се догодила око 19 часова, на углу Ратка Митровића и Аце Јоксимовић, а девојка коју је оборио власник „Информера“ превезена је у Ургентни центар. Девојка је јутрос отпуштена из болнице, а она је у несрећи задобила лакше повреде.

Иако се полиција још увек није оглашавала о саобраћајној несрећи, према незваничним сазнањима Нова.рс из тужилаштва, на лицу места је вршено алко-тестирање и установљено је да је Вучићевић имао нула промила алкохола у крви, о чему је обавештен дежурни тужилац.

Са друге стране, из Другог основног јавног тужилаштва огласили су се за Нова.рс, из ког је речено да се Драган Ј. Вучићевић терети за кривично дело Угрожавање јавног саобраћаја.

„Учесник у саобраћају на путевима који се не придржава саобраћајних прописа и тиме тако угрози јавни саобраћај да доведе у опасност живот или тело људи или имовину већег обима, па услед тога код другог наступи лака телесна повреда или проузрокује имовинску штету која прелази износ од двеста хиљада динара, казниће се затвором до три године“, наводи се у Кривичном законику.

Foto Dragan Mujan, Goran Srdanov/Nova.rs

нова.рс/Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар