Почетна ОсталоХроника ВОДИЛИ ЉУБАВ У ГАРАЖИ: Умрла и Нина Стаменковић!

ВОДИЛИ ЉУБАВ У ГАРАЖИ: Умрла и Нина Стаменковић!

од admin
0 коментар

Нина Стаменковић (24) преминула на ВМА три недеље пошто се угушила у гаражи у Чачку, где је водила љубав с дечком Немањом Новаковићем (26), који је издахнуо на лицу места

Nina Stamenković, Nemanja Novaković, umrla, stradali, ugljen-monoksid, trovanje,

Изгубила битку за живот… Нина Стаменковић

 

ЧАЧАК – Нина Стаменковић (24), после тронедељне борбе за живот, преминула је јуче у Београду након тровања угљен-моноксидом у гаражи у чачанском насељу Винара, после вођења љубави с дечком Немањом Новаковићем (26), који је умро на лицу места.

– Нинино срце није издржало, лекари су јуче покушали да је реанимирају, али, нажалост, у 13 часова родитељима су саопштили трагичну вест. Нина је све време боравка на одељењу токсикологије Војномедицинске академије провела у коми, дисала је помоћу апарата, а лекари нису могли да се изборе с едемима на мозгу – каже рођак породице Стаменковић

Родитељи бдели

Нинини родитељи Марина и Дејан све време су били уз њу, па тако и јуче, кад је престало да куца њено срце.

Трагедија младог пара догодила се 7. фебруара, кад су у гаражи зграде у којој је младић становао водили љубав. У гаражи на којој није било прозора, а која је била затворена, Нина и Немања су оставили упаљен мотор његовог аудија како би се угрејали, међутим, отровни гас је покосио то двоје младих људи. Младић је покушао да отвори врата гараже, али је успео само да изађе из аутомобила и отвори врата на њему, будући да је пронађен мртав на бетону. Девојку на задњем седишту и мртвог младића поред „аудија“ пронашао је Немањин отац.

Завршила Музичку академију у Сарајеву

Нина је завршила Музичку академију у Источном Сарајеву, одсек за флауту, и прошле године је уписала мастер студије.

Немања, који је био успешан привредник и спортиста, сахрањен је три дана након несреће на сеоском гробљу у селу Доња Трепча, где је највише времена проводио, уз присуство многобројне родбине, пријатеља и људи из света привреде и спорта.

Слична несрећа
НИСУ ПРВИ ПАР КОЈИ ЈЕ ТАКО СКОНЧАО

Пре неколико година у Чачку се догодила слична трагедија у којој су у паркираном аутомобилу у гаражи такође настрадали младић и девојка. И они су били упалили мотор како би се загрејали, али су пронађени угушени угљен-моноксидом, гасом који још зову и „тихи убица“. Његово прво дејство има ефекат сличан анестезији, међутим, не треба му превише времена да се веже за хемоглобин и онемогући транспорт кисеоника, без којег човек може да живи свега три до четири минута.

KURIR

Можда ти се свиди

Оставите коментар