Почетна » Возач који је аутом намерно ударио Предрага Воштинића био пијан

Возач који је аутом намерно ударио Предрага Воштинића био пијан

од Други Пишу
0 коментар

Возач шкоде који је у недељу увече ударио Предрага Воштинића, активисту Локалног фронта из Краљева, аутом је управљао под дејством алкохола, потврдили су из краљевачке полиције.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву, по налогу Основног јавног тужилаштва у том граду интензивно раде на утврђивању свих чињеница и околности саобраћајне незгоде која се догодила синоћ, око 19.30 часова, у Адранима код Краљева, а у којој је повређен четрдесетосмогодишњи бициклиста.

„Полиција је алкотестирањем утврдила да је двадесетчетворогодишњи мушкарац из Новог Сада, који је у тренутку незгоде управљао „шкодом“, био под дејством алкохола, а по налогу тужиоца наложена је додатна анализа“, кажу из полиције.

Увиђај је извршио основни јавни тужилац у Краљеву у присуству припадника саобраћајне полиције.

Подсетимо, Предраг Воштинић из Локалног фронта повређен је недељу увече у Краљеву, када га је са бицикла оборио возач аутомобила с новосадским таблицама. Како је речено за Н1, Воштинић је задобио повреде руке и главе и налази се у болници.

Према речима Владана Славковића из Локалног фронта, Воштинића је са пута, преко банкине покушао да изгура возач аутомобила „шкода“, на излазу из Краљева ка Мрчајевцима. „Онда су се окренули на кружном току код Темпа и кренули поново ка њему“, казао је Славковић.

Додао је и да су нападаче сликали и да их је полиција привела.

„Успорили су кад су наишли поред њега и почели да му добацују. Он их је игнорисао. Онда су покушали да га изгурају, али нису успели. Затим су се окренули на кружном току, а била су два аута. Пеђа је покушао да побегне на другу страну и оде ка Темпу, али су га стигли и ударили у бициклу“, прича Воштинићев колега из Локалног фронта.

Фото Н1

Ненад Божовић  Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар