Почетна » Због веза са жестоким момцима ИЗВУКЛЕ ДЕБЉИ КРАЈ

Због веза са жестоким момцима ИЗВУКЛЕ ДЕБЉИ КРАЈ

од admin
0 коментар

Млада Новосађанка Теодора Каћански, упуцана са пет метака у сачекуши, преминула је синоћ у Клиничком центру Војводине, а за сада се сумња да је ова 30-годишња инструкторка фитнеса изрешетана као упозорење њеном дечку Ненаду Стевићу, младићу одраније познатом полицији.

Теодора је, нажалост, само једна од многих које су настрадале или рањене због сумњивих послова њихових момака или мужева.

Масакр у кафићу „Дамби“

Један од случајева такозване “колатералне штете” било је убиство Јелене Ђорђевић 18. јуна 1995. године у кафићу “Дамби”, у спортском центру “Олимп” на Звездари, која је седела са својим момком Гораном Марјановићем, званим Гокси Бомбаш, чије убиство је наручио Сретен Јоцић, познатији као Јоца Амстердам.

Joca Amsterdam

Јоца Амстердам

Са њима су били и пријатељи Миодраг Петровић, али и брачни пар Ковачевић и њихово двоје деце од две и пет година. Маскирани нападачи су упали у кафић и из аутоматског оружја испалили неколико рафала према њима. Марјановић и Ђорђевићева су тешко рањени, девојка је преминула истог дана, а Марјановић неколико дана касније.

Рањени су и Петровић и Ковачевић, као и његова супруга, која је остала доживотни инвалид.

Јоцић је због наручивања убиства Гоксија Бомбаша осуђен на 15 година затвора и казну издржава.

Уместо супруга упуцана са 20 метака

Uviđaj u Ledincima

Ивана Богићевић (32) из Лединаца, изрешетана је 5. фебруара 2015. године у Сремској Каменици, а „пословање“ њеног супруга Љубе Богићевића повезивало се са дрогом.

На њу је, док је возила “пасат” са затамљеним стаклима новосадских таблица, испаљено више од 20 метака, а нападач је побегао. Само осам месеци пре тога, Љубо Богићевић је такође био на мети атентатора, али је и тада остао “неокрњен” док су два метка погодила и ранила кик-боксера Игора Огњеновић, који га је довезао до куће.

Верује се да је Ивана упуцана уместо супруга.

Убиство Ненада и Јасмине Опачић

Nenad Opačić i njegova supruga Jasmina ubijeni u Novom Sadu

Ненад Опачић и његова супруга Јасмина убијени у Новом Саду

Можда најпознатија “случајна жртва” била је Јасмина Опачић, супруга Ненада Опачића, вође ветерничког клана. Са изабраником свог живота Јасмина је убијена 28. фебруара прошле године у Улици Браће Дроњак у Новом Саду, после прославе 22. годишњице брака.

Jasmina i Nenad Opačić

Јасмина и Ненад Опачић

Опачић је дошао на годишњи одмор из сремскомитровачког затвора, где је издржавао дугогодишњу казну као један од водећих људи организације Фирма, која је повезивана са трговином велике количине дроге. Полиција је утврдила да их је убио Јанош Пнајдер, звани Пендула који је касније нађен мртав у Чешкој, а злочин је наводно организовао Јован Кецман Цоја.

Шапчанка преживела експлозију бомбе

Od automobila nakon eksplozije ostala smao olupina

Од аутомобила након експлозије остала смао олупина

Млада Шапчанка била је у вези са Душаном Росићем и са њим у моменту када је 5. октобра 2009. године, у центру Шапца, експлодирала бомба подметнута под његов џип „опел антара“. На срећу, девојка је прошла само са лакшим огреботинама, док је Росић од задобијених повреда одмах преминуо.

А. Ж. Аџић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

8 + 3 =