Почетна » Жена погинула у судару аутобуса ГСП и аутомобила на Смедеревском путу

Жена погинула у судару аутобуса ГСП и аутомобила на Смедеревском путу

од admin
0 коментар

У судару аутобуса на линији 302 и аутомобила јуче око 17.30 сати на Смедеревском путу у Београду погинула је жена, која је била сувозач у аутомобилу, док је возач са повредама превезен у Ургентни центар, речено је за „Блиц“ у МУП-у Србије.

У удесу аутобуса ГСП-а на линији 302 и „фијата панде“, који се догодио на Смедеревском путу код броја 8, погинула је жена од око 70 година, а повређена је девојчица од око 17 година и човек од око 70 година.

У „фијату панди“ који је учествовао у судару превозио се брачни пар старости од око 70 година.

Како незванично сазнајемо, аутомобил „фијат панда“ је на кривини код скретања за Заклопачу кренуо да претиче преко пуне линије шлепер који се налазио испред њега и директно се сударио са аутобусом на линији 302 који се кретао у другом смеру.

– Жена је погинула на лицу места док је човек без свести с повредама екстремитета и грудног коша, превезен на реанимацију Ургентног центра. У аутобусу је повређена девојчица од око 17 година. Она је прво превезена у Дом здравља „Гроцка“, а потом у Ургентни центар због повреде десне руке – кажу за „Блиц“ у Хитној помоћи „Гроцка“.

Саобраћај на том делу Смедеревског пута је обустављен, а на лицу места су полиција и ватрогасци.

Сервисно возило ГСП-а је у улици Маршала Тита која је паралелна са Смедеревским путем и једина је иоле проходна улица на овом делу пута сада, те су овде преусмерена сва возила.

– По изјави возача аутобуса путничко возило које је ишло ка Београду прешло је у супротан смер и ударило у наш аутобус. Немамо информација о томе да ли је неко у аутобусу повређен – кажу у ГСП-у.

У Ургентни центрар је превезен повређени мушкарац старости око 70 година који је на реанимацији, речено је у тој здравственој институцији.

РТС је пренео да су се аутобус и ауто сударили код скретања за Заклопачу.

Како јављају репортери „Блица“ с лица места, велики је застој од Заклопаче ка Гроцкој.

Аутомобили су преусмеравани на паралелну улицу са Смедеревским путем, па је велико загушење у саобраћају настало одмах после несреће.

М. Милојевић, М. Ташковић, М. Марјановић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар