Почетна » Чупковићеве „раскрснице, колачи, тротоари“, све у име Вучића

Чупковићеве „раскрснице, колачи, тротоари“, све у име Вучића

Серијал о аферама првог човека СНС-а за Младеновац и Гроцку, V део

од Жиг Инфо
0 коментар

Док је био директор Пословног центра Раковица „докопао“ се локала које је сам постављао како је хтео узурпиравши при томе аутобуска стајалишта, раскрснице, тротоаре и зелене (јавне) површине на више локација у Раковици. Популарне “стакленце” данас можете наћи у Борској улици, Кнеза Вишеслава и многим другим атрактивним локацијама у Раковици.

Према речима наших инсајдера, својој супрузи Александри Чупковић је спонзорисао модну ревију.

Александра је такође запослена и у београдском јавном предузећу Градско стамбено где распоређује смене радницама у кол центру, док у остало радно време „гаји љубав ка моди“ и сања да постане успешна инфлуенсерка и модна креаторка.

Недавно је прославио свој 50-ти рођендан у једном ексклузивном ресторану, плаћајући енормне кафанске цехове. Поред свих наводних обавеза, Чупковић нађе времена и да више пута иде на скупоцена (неприступачна већини грађана) летовања или зимовања.

 

Овог политичара никада нећете чути да даје политичке изјаве или да држи политичке говоре.

Преживео је многе градоначелнике, Богдановића, Ђиласа, Малог, Радојичића, а плива и код Александра Шапића , који га је рехабилитовао на власти постављајући га у в.д. статус директора Паркинг сервиса.

Према речима наших инсајдера, Чупковић је на дивље градио са кумом Бојаном Радановићем (тада начелником за грађевинске послове Градске Општине Раковица из Демократске странке), инвеститорима Дацијем и Нешом Босанцем по Раковици вишеспратне зграде и пословне просторе. Неша Босанац је због тих послова морао да „побегне из земље“ како би побегао од поднетих пријава купаца станова и полицијских органа.

Политички утицај црпи од Цвије Бабића старог коалиционог партнера из Раковице, садашњег помоћника градоначелника Шапића који му је издејствовао  в.д. мандате од годину дана на месту директора Паркинг сервиса.

Други део политичког утицаја, како се сам хвали, црпи од “земунског СНС клана” који му је помогао да опстане и да га не ухапсе 2014. године када је прелетео у СНС , те је награђен местом директора Паркинг сервиса, функцијом коју обавља до данас.

Економски утицај црпи од чињенице да је више од 20 година на власти, иако су се партије на власти мењале, он је опстајао.  Наши инсајдери наводе да у Раковици и “врапци на грани” знају за “колаче” које има у бројним ресторанима, пабовима, дестилерији, кафанама, ауто-перионици које са својим другарима, кумовима, коалиционим партнерима дели или где се пак појављује као “тихи партнер”, јер се не види у папирима али се види у подели профита.

 

Наставиће се..

Подсетимо се, Жиг инфо је започео серијал о Андрији Чупковићу, координатору СНС-а за Младеновац и Гроцку, као и директору ЈП „Паркинг сервис“ У овом серијалу разговарали смо са инсајдерима који су у блиским односима са Чупковићем. Њихова сведочења поткрепљена су аргументима, фотографијама и писаним доказима.

Хоће ли Чупковићево „Око соколово“ да реши проблеме грађана Младеновца и Гроцке?

ЕЖИ

Насловна фотографија: Александар Чупковић и Мирко Битулија

Можда ти се свиди

Оставите коментар