Почетна » Због злоупотребе овлашћења, јавно извињење Борису Радману

Због злоупотребе овлашћења, јавно извињење Борису Радману

од admin
0 коментар

Против тог члана покренут је поступак ради искључења из удружења због злоупотре беприступа порталу Жиг Инфо, без претходног консултовања са уредником издања, као и непоштовања процедуре која је предвиђена, те је самоиницијативно и без ичије дозволе објавио горе наведени текст.

Овим путем, главни и одговорни уредник портала Жиг Инфо се извињава због непријатности која је настала према Радман Борису. Због ситуације коју је Жиг Инфо имао у току прошле године, као што је пребијање главног и одговорног уредника, преко паљења куће нашег новинара Јовановића, као и многобројним прекидима у раду портала због којег је требало га технички средити, извињење, нажалост, није могло бити пре упућено. Такође било је потребно одређено време, како би се утврдило ко је направио споран текст и да ли су изнете чињенице у виду личног става уопште истините. Изнети став је, свакако, став појединца и редакција Жиг Инфа се ограђује од навода изнетих у тексту.

Због ових изнетих околности, још једном упућујем извињење Борису Радману, због објављеног текста као и временског рока на којег се чекало да до извињења дође а члан удружења који је објавио текст биће санкционисан.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар