Почетна » „СВЕ ЧОВЕК ДО ЧОВЕКА“ Симоновић им учинио, они га отписали

„СВЕ ЧОВЕК ДО ЧОВЕКА“ Симоновић им учинио, они га отписали

од admin
0 коментар

 Засигурно тугу и бол Миливојевића нико не може да измери, али ове његове речи најбоље описују стање у Србији, па и у Гроцкој. На последњој седници ГО Гроцка, смењено је двоје Чланова већа, као и директор водовода. Сви троје су блиски сарадници Драгољуба Симоновића, бившег председника ГО Гроцка којем се суди као осумњиченом налогодавцу за паљење куће нашег новинара Јовановића. У том чину смењивања итекако можемо употребити Милојевићеве речи, јер Симоновићеве људе сменише они који да није било Симоновића, тешко да би постојали у политичком животу.

Наиме, садашњи координатори СНС-а, заједно са повереником колико до јуче (док није смењен) били су блиски Симоновићеви пријатељи и сарадници. Осим повереника СНС-а, Милосава Миличковића који је у странци почео као председник општине Раковица, координатори (које је Миличко поставио) заправо не би ни постојали да није било Симоновића. Дилберовић, Буквић, Јевтић и Радовановић су координатори СНС-а за Гроцку које је Симоновић прогурао у странци и били су му узданица све до његовог пада. Данас су ти исти координатори његови љути противници, те су избацили оне који су остали верни Симоновићу.

Опште је познато да није било Симоновића, сва четворица би вероватно били обични грађани који животаре а не функционери са високим примањима. Многима од њих је бављење политиком и први и једини посао. Без Симоновића не би имали кључна директорска или функционерска места. Вероватно их је Симоновић научио како треба да се понашају у политици, како се постиже „успех“ и слично. Једино што их Сима, изгледа, није научио јесте да остану верни до краја. И то је тај карактер до карактера. Оставили су свог лидера на милост и немилост да испашта за своје поступке, као да и они сами нису учествовали у њима.

А они, они (координатори) су наставили кадрирањем које је Симоновића и довело до пада, постављајући на кључна места своје пријатеље.

Мене је Симоновић тужио 15 пута, пребијен сам прошле године али оно што су урадили садашњи координатори СНС-а Симоновићу је много горе, бедније и јадније. Заслужио је Симоновић да са њим буду до краја, а не да га овако издају.

 

Жељко Маторчевић,

Насловна фотографија: Карикатура- илустрациуја

Можда ти се свиди

Оставите коментар