Почетна » ЧЕМУ НЕРВОЗА, ОД ТОГА КОСА СЕДИ А УЉЕ ЈЕ СКУПО!

ЧЕМУ НЕРВОЗА, ОД ТОГА КОСА СЕДИ А УЉЕ ЈЕ СКУПО!

од admin
0 коментар

Да разјаснимо нешто нашим, назови, највернијим пратиоцима који су се баш изнервирали због нашег 1900. места и који нам више ни у леђа не гледају, него смо далеко далеко од њих, недостижни.

На страници www.alexa.com  можете видети на којем је месту тј. како се тренутно рангира по посећености неки сајт у Србији а и у свету. Страница проказује реално стање, један од сајтова напредовао више хиљада места за свечаности, што значи како нама тако вама.

Значи сајт, не фејсбук групе и странице, нема везе са лајковима и прегледима на фејсбуку. Што више људи посети неки сајт ранг му је све бољи и бољи.

Иза нашег сајта не стоји нико сем нас неколико са својим именом и презименом. Све је наше, опрема, рачунари, телефони све, ама баш све и зато нам нико не наређује и не мора никога да слушамо и будемо верне слуге. Наш сајт је регистрован за разлику од неких који се хвале а воде нерегистровани сајт, купују им скупе телефоне.. Све је то џабе, јер није све у парама, треба имати и у глави.

Да јесмо, по вама, набеђени новинари ако ви то тако кажете, али и тако набеђени смо много много бољи од вас, па ви сад сами себи надените име, јер ми смо набеђени новинари а ви ни „у чему“ не можете да се поредите са нама- много смо бољи.

Чиме се ви хвалите? Нечим што постоји педесет година? Мислите да сте ви то измислили, па имамо толико и толико прегледа? Можда због тога да не причамо колико је пара дато за свечаности? И опет сте направили скандале, а све то што сте лично ви смислили и организовали није било просечно ни петсто људи. Иза чега се кријете, иза свечаности, то вам је успех?Оне су саме по себи успех и бeз вас и са вама јер трају толико дуго. Неке објаве су вам спонзорисане да би имали више прегледа а оне коштају минимум три долара, и сад ви причате о прегледима. Наш успех је још већи јер га нисмо стекли народним парама, спонзорисањем и манифестацијама. Ако нисте знали година много дуже траје него тих ваших седам дана.

Што се тиче лајкова опште је познато да пратите на нашим групама и страницама ко шта коментарише, објављује, лајкује и о томе водите прецизну евиденцију. Пресрећете људе на улици и ако је нешто неко  коментарисао или лајковао одмах је наш. Знају то људи. Знају исто тако кад би нешто коментарисали да би био вршен притисак на њих и да би могли да добију отказ на послу,  па не смеју и да хоће. Оно што не знате јесте чињеница да поседујемо и сарађујемо са више страница и група на Фејсбуку који поседују преко 200 000 чланова, али оних правих не лажних.

Ми немамо по петнаест лажних профила што женских, што мушких па да кометаришемо и лајкујемо сами себи као ви, а притом се збунините када треба да идете да пишките па не знате да ли да стојите или чучнете. Ми имамо своја имена и презимена и не кријемо се као ви. Код нас је све на добровољној бази, нема мораш да лајкујеш и коментаришеш.

 

ЕЖИ (Екипа Жиг Инфа)

Можда ти се свиди

Оставите коментар