Почетна » Дал је могуће да Заре молер из Умчара не иде на посао а прима 80 000 динара?

Дал је могуће да Заре молер из Умчара не иде на посао а прима 80 000 динара?

Писмо забринутог Умчарчана - Лични став

од Жиг Инфо
0 коментар

Евеме седим са друштванцем неким, у кафић у Умчарима у центру и коментаришемо овог нашег несрећног молера Зарета.  Дал је могуће да човек ради у Водоводу у Гроцку и да пет година није отишо на посо и прима осамдесет иљада динара сваки месец?

Бато, размишљамо како је то добро, што би ја реко и тата би сине.

Ми овако мало место сви се знамо, знамо из које си фамилије, чиме се бавиш и шта радиш, ко си био. Бато па ја радим са говеда тријес година, па не направим таке паре ко ови, да и назовем политичари.

Па кад се сетим само Жирета, бандераш обичан поста председник Гроцке, цео живот на државне јасле на велику плату. Средио кућу, нова кола живи широко, боле га уво.

Па покојни Гаја, био за ове дозволе за куће главни у општину, да вам не причам ко је био пре уласка у политику, прао коже од овце. Е он направио замак, купио џипа Аудијевог новог сто иљада евра кошто. Бато одакле, политика поштен посо шта?

Гледам сад овог Зарета нешто се гузи сад ту као он је неко и нешто. Цео живот није се одвајао од флаше, био неки молер у покушају, нерадник класичан, мајо се по политике био код оне лопурде Динкића у ге седамнест и кад су изгубили изборе, отишо да моли и клечи пред оног неотесаног радикала Симу циганина да га прими у напредњаке и да неки посо да има од чега да преживи.

Е он сад долази овде са оним дрвосечом из Камендола Славком, ждрељакају овде пиво и причају како су они ово и оно урадили за Умчаре и југ општине. Про*еравају се ко да их незнамо. За десет година ништа се није урадило у село, неких пар улица асфалтирали и остало ништа, ко да је куга владала у село 10 година.

Као Заре је сад велики, у напредњацима је, и он сад пљује Пају. Као и Паја је запослен у водоводу, па као он не долази на посао а Заре обилази портире и зове телефоном да пита да није пукла цев, и као он сад ради више од Паје.

Паја је за њега политичар пар екселанс, ДСС има са Пајом на челу да победи у Умчарима следеће изборе, па ће мо онда да видимо како ће Панта и екипа око њега да моле да направи већину у Гроцкој, као што га је Сима молио 2012.г године. Паја их и довео на власт у Гроцкој.

Тако да бих посаветовао и Зарета и напредњаке и ове комунистичке социјалисте, да не лупетају по Жиг инфу и друштвеним мрежама глупости, да за пар месеци не дођу да цвиле.

Мој деда је био четник и стрељали су га партизани 45- те, и немој они мени да просипају сад памет овде.

Док не дође краљ, нама овде неће бити боље.

За краља и отаџбину.

 

Забринути Умчарчанин (име и презиме познати редакцији)

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар