Почетна » Десет дана до одлуке! Порука Грочанима је да сврше на број 1

Десет дана до одлуке! Порука Грочанима је да сврше на број 1

Гроцка је постала наопака општина где више ништа није логично

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Србија, небеска, где је јул био кул, где је светиња под водом, где се естрада понаша као меки порнић, где деца певају и зову се Гранд звездице па јаучу о чежњи за додиром по телу а још немају ни десет година, а баке и деке плачу од среће што им унуче пева о растанцима, прељуби и врућим пољупцима.

На телевизији ријалити шоу Александра Вучића, оног лика што је био радикал а његови бахати локални шерифи, бивши радикали што су се клелили на верност по манастирима, постадоше крадитељи тј градитељи. На све стране се фарбају ограде, паркови за децу се премештају из села у село, започињу водоводи, организују трибине по сеоским Домовима културе… Позивнице за гласање добијају и мртви, а живи само што нису почели масовно да на себе дижу руке али одустају у последњи час, јер на сеоским гробљима нема више слободних места.

Општину нам воде билмези са купуљеним дипломама. На општинским тендерима пролазе чланови СНС-а, кумови и ближа фамилија. Запошљава се родбина, крше се сва правила. Добро дошли у Гроцку!

Локалне вуцибатине, сецикесе и муљатори нам коло воде и отворено нас пљују у лице, док ботови по друштвеним мрежама све време то приказују да је наше лице спречило њихову пљувачку да напредује ка природном паду на земљу.

Гроцка је постала наопака општина где више ништа није логично, где нема ничег нормалног јер када ненормална већина превлада, живот се поставља наспрам њихових начела. Данас Панта чешља по листама подршке. Као ономад Сима, док га није спречило запаљење куће нашег новинара. На ватреном путу је данас и Панта. По интернету његови ботови ботују све оно што симболизује вредно. Домогли се тастатура неписмени идиоти којима су ставили на очи улар да не виде ништа са стране, у уста сендвиче а у џеп једну до две црвене.

Тече нам мед и млеко од како је Панта на власти, само ми то не видимо јер нас ометају опозиција а поготово ови из СПС, што су коалиција.

Оргазмична кампања локалног СНС-а долази до врхунца. Свршите 17. децембра на број 1 је њихова порука! Ми смо вас дражили, ми смо вас влажили, ми смо вам причали шкакљиве приче, ми смо вам фетиш, ми смо вам дизали па је ред да 17.децембра 2023. заокружите број један и да се сврши та прича.

Па да тог децембра  подржимо Драгана Пантелића, нашу дику, наш понос, нашег хранитеља, нашег светитеља, нашег путара и хладњичара. Таман да победи,  па да помремо од глади ко људи и прекинемо ову агонију или да заокружимо било коју другу листу осим тог кеца И ДА СТАВИМО ТАЧКУ НА ВИШЕГОДИШЊУ ПЉАЧКУ!

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар