Почетна » ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ Не лажем као они, али маштам

ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ Не лажем као они, али маштам

од admin
0 коментар

Не лажем ко они али маштам и волео би да имамо људе у Влади који би поштовали сву Србску децу где год да се она налазе.

Следећи месец Вучић води владу Републике Србије у Приштину,
где ће заседати током целог месеца. Чланови владе ће на челу са премијером обићи у овом месецу комплетно КОСОВО И МЕТОХИЈУ и поздравити Србе којим нам већ деценијама својим присуством чувају Отаџбину.

Сви чланови владе су часно и поносно одбили да преговарају и причају са члановима терористичке организације која је формирала такозвану владу Косова, такође у Приштини.

У плану посете су и скијалишта на Брезовицама где ће фантомска скијалишта Србије реновирати стазе на Српској територији и помоћи да се озаконе све те силне викендице што Албанци уз муку направише на Српској територији. Влада ће посетити и Велику Хочу где ће дегустирати предивна вина и лажно обећати да ће поспешити и субвенционисати садњу винограда и саму производњу вина.

Влада ће посетити и Дечане где ће, обзиром на ситуацију, предложити свим монасима да узму Албанске а не косовске личне карте јер је то по њима једини начин да Дечани опстану.Пећ и Пећку Патријаршију ће посетити под условом да им колеге терористи дозволе посету овој Српској светињи – по систему што сте продавали па сада долазите да обилазите.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА за народ АЛ за власт територија којом се успешно тргује и територија коју добро плаћају наркодилери.

 

Дејан Вукићевић, УГ Правда и право

Можда ти се свиди

Оставите коментар