Почетна » Где ће да буде трг у Калуђерици?

Где ће да буде трг у Калуђерици?

Са састанка СНС-а Гроцка- Лични став

од Жиг Инфо
0 коментар

Јуче је у Калуђерици одржан састанак МО СНС-а, којем је председавао Никола Крајновић, један од, такорећи, координатора које је поставио повереник Андрија Чупковић.

Oко 30- ак људи на почетку састанка упознало је новоизабрану председницу Скупштине ГО Гроцка , Весну Дамњановић која се сама представила окупљенима, да је 72. годиште, мајка троје деце и слично, као да јој је први пут да присуствује састанку, а не готово увек.

Крајновић је рекао да бивши заменик председника ГО Гроцка , Дејан Влашковић је и даље са њима у тиму и да ће , практично, и даље учествовати у финансирању неких пројеката, као што је у плану паркић у порти цркве. Окупљенима ипак није било јасно шта је коштало хиљаду евра,  чишћење шибља око Поште. Наиме, како кажу, активисти су очистили шибље, а Еко Гроцка је однела исто, те им није јасно за шта је утрошен толики новац.

Крајновић је рекао да ће се у Калуђерици градити трг, али да је то за сада тајна локација. Јер, како је рекао Крајновић, он би то рекао локацију због оних 98 посто присутних, али неће због оних 1 посто , ( не зна се шта је са оним један посто осталих) који ће одмах пренети информацију (алудирајући на Жиг инфо).

У суштини, на јучерашњем састанку речено је да још увек имају краву музару, као и да ће се трг направити негде где  Жиг инфо неће сазнати.  Па ће се можда ту тајно у наредном периоду другови чланови састајати. Могли би тај трг да назовемо, рецимо, Урбани кутак Калуђерице. Он ће вероватно бити на оних 15 квадрата код Библиотеке, тако да би другови чланови могли и да изнајме по неку књигу. Можда је најбољи наслов  за њих „Идиот“ од Достојевског.

 

 

Инсајдер из Калуђерице

Насловна фотографија: Илустарација, данас.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар