Почетна » Гледао сам Жикину шареницу у Гроцкој из 2015. и запањен сам с једном чињеницом (ВИДЕО)

Гледао сам Жикину шареницу у Гроцкој из 2015. и запањен сам с једном чињеницом (ВИДЕО)

Стари кадрови СНС-а

од Жељко Маторчевић
0 коментар

48. Грочанске свечаности 2015. године донеле су и гостовање емисије Жикина шареница која се тада емитовала на РТС-у.

Враћајући се осам година уназад, запазио сам многе чињенице а поједине су поразне, првенствено за двоје фунцкионера напредњака из Гроцке, који су данас „пуштени низ воду“.

Да кренемо прво редом. Мање, више у овој емисији и пре 8. година су иста удружења, исти људи. Ту је и отац садашњег председника ГО Гроцка, којег су пољопривредници похвалили да откупљује воће и, како каже један „гост“, „нећете веровати још и плаћа“. Након осам година, ситуација је другачија јер из нећете веровати, долазимо до „веровања у неплаћање“.

Али, то можда и није толико важно. Важно је то да је на челу Гроцке био Стефан Дилберовић. Како каже водитељ Жика, млад а неожењен председник, па се позивају даме да „меркају“ председника. Остаде Дилберовић неожењен и после осам година, али љубав може доћи и у каснијим позним годинама. Оно што је поражавајуће јесте питање, где је сада и шта ради Стефан Дилберовић?

По последњој евиденцији Жиг инфа, задужен је за „кучиће“ у Гроцкој. Понекад се појави на неком штанду и то је све што се политичких активности тиче. Био је млада нада и узданица СНС-а, а данас је одбачен и готово је нико и ништа у странци. Обичан штандарош, што би се рекло. Недавно је почео да се бави и приватним бизнисом, отворио је своју „брзу храну“ у своме родноме месту јер своје место, изгледа, у напредњацима више не види.

Поред Дилберовића, на снимку се налази и тадашњи заменик председника Скупштине ГО Гроцка, Зоран Костић. Причао је о балканском такмичењу џет скија у Гроцкој. Заменик Костић је прошао, може се рећи, горе него председник Дилберовић. Данас је, према последњој евиденцији, на плати у Еко Гроцка и трчкара по састанцима СНС-а. Такође је и штандарош. Наводно је задужен и за МО Бегаљицу. Од каријере код напредњака уствари има само назадовање.

Има нечега и доброг у овој емисији из 2015. године. Организација је, чини се, доста боља него данас. То је ваљда и логично јер тада су још постојале наде у „боље напредно сутра“. У излагању председника Дилберовића, чућете да Гроцка и нема нешто велики буџет, али је набројано шта је све урађено и чини се да је много више урађено, него данас када нам је „никада већи „.  И тада су се спомињали исти радови као и данас, као што је изградња водовода Макиш- Младеновац, чија је градња требала да буде готова за две до три године.

Уосталом, погледајте овај снимак, па донесите закључак сами:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар