Почетна » Горан Пекарски: Ситуација се компликује

Горан Пекарски: Ситуација се компликује

Криви смо и ми јер смо трчали пред руду

од Горан Пекарски
0 коментар

Србија наставља преговоре са терористичком организацијом која тренутно , под патронатом САД, врши власт на територији јужне српске покрајине.

Мислим да лекови, које користимо, не делују. Наше се лудило појачава. Курти нас зајебава, јер му се може, Хил нам соли памет, јер му се може, а ми и даље играмо исту игру. После свих страдања српског рода на Косову највећи проблем нам је динар. Све смо дали, све смо продали, оно што нисмо продали или дали, то смо издали, и сада нам је остао само тај динар. Изгледа да се наше руководство предало и сада само чека да прође време како би се Срби и Србија навикли на то да је Курти моћан, а овај наш немоћан али и да морамо да га разумемо. Није он јадан крив. Крива је међународна заједница. Знамо ми да је међународна Америчка заједница крива, али криви смо и ми јер смо трчали пред руду и увек веровали. Увек нас зајебу, а наш Вулфи наиван. Шта ћеш? Није међународна Америчка заједница глупа, него су из историје схватили да Србин ради власти и кума ће секиром посећи.

Уједињене Америчке нације разматрају резолуцију о геноциду у Сребреници. Инструисана одлука зарад скретања пажње и потреба да се дементном Бајдену омогући бар неки поен пред изоре у Новембру.

Идиотски је што они желе дас се донесе одлука о кажњавању негирања геноцида, што значи кршење права на став, мишљењe и слободу говора.

Наравно геноцид није био када су Американци бацили две Атомске бомбе на Хирошиму и на Нагасаки, побивши стотине хиљада Јапанаца, што тренутно, што у каснијем периоду од последица зрачања. Наравно, није геноцид у Гази где је Израел до сада побио 34 000 а ранио 78 000 људи. Није био ни геноцид када је Леополд 2. од Белгије побио 10 милиона старовника државе Конго, крајем 19. Века. Није био геноцид када су Турци од 1915-1917. побили милион Јермена. Није био геноцид у Вијетнаму или Кореји. Није био геноцид када су Хрвати под командом НАТО протерали Србе из Хрватске и убијали их у избегличким колонама. Није био геноцид када су терористи подпомогнути НАТО авионима истерали Србе са Косова. Изгледа да су све то биле хуманитарне акције. Ах, да, сви они су били, или су постали ,чланице НАТО пакта, а НАТО је хуманитарна организација.

Геноцид је био само у Сребреници, а то што су се НАТО Холанђани повукли и оставили их на цедилу је био део пријатељског чина према народу Сребренице, или је то био део плана, питам се? И даље се слободно шета Насер Орлић који је починио масакр у „хуманитарној“ акцији у Кравици, за Божић, јер зашто и не би. Није Насер Србин па да буде геноцидан.

Долази време да се направи нова међународна заједница јер Уједињене нације су одавно постале инструмент за бахаћење Америке.

Направити нову Лигу Народа у коју не треба примити ни Америку, ни Немачку, ни Француску и још пар искомплексираних звезда падалица.

Прекинути преговоре о чланству у ЕУ јер и онако Европа неће „геноцидне“ Србе.

Приступити БРИКС-у.

Прекинути преговоре са терористима и њиховим менторима о статусу привремено окупиране територије Косово.

Подићи војску и избити на Ибар.

 

Горан Пекарски

Можда ти се свиди

Оставите коментар