Почетна » Грађани Гроцке, зашто узнемиравате функционере?

Грађани Гроцке, зашто узнемиравате функционере?

од admin
0 коментар

Толико су се трудили да нам ,,олакшају“ живот, а ви их оптерећујете својим проблемима, док се негде брчкају и хладе у овим врелим данима. Молим вас,немојте да сте толико бездушни и да им загорчавате живот. Својим ,,самопрегорним“ радом заслужили су да се од нас одморе, лепо поцрне и окупају, а када се врате да приону на посао и да  загњуре у општинску касу.

Ви који немате новца (што је разумљиво, не можемо да имамо и ми и они) купајте се у лавору. Толико сте незахвални да им приговарате и то што немате воде. Шта ће вам вода? Пијте пиво. За купање прокувавајте и користите воду из својих загађених бунара и водотокова. Мисле они и о гладнима.

Са одмора ће донети своје оглабине, а колико чујемо да су се снабдели и мамузама. ,,Благо нама када нас зајаше балави, трапави, разноразни ђилкоши и букове цепанице. Биће ,,весело.“ А ми, ви и ти, не играј те се главом и платите порез. каса се нешто истањила, а и потрошило се на разноразним плажама. Где ће вам душа, треба да мислите о њиховој деци о њиховој будућности.

За своју не брините. О њима ће они бринути. Ваша деца ће бити упослена да лепе плакате и програме странке. Добијаће сендвиче ,а биће повећани и казани народне кухиње.

ДОБРО РАЗМИСЛИТЕ И УЖИВАЈТЕ У ЛЕТЊЕМ ОДМОРУ.

 

Милан Јовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар