Почетна » Грочански напредњаци не поштују Вучића и раде за Ђиласа

Грочански напредњаци не поштују Вучића и раде за Ђиласа

од admin
0 коментар
pozdrav zigovcima

 Овакву изјаву објавио је на свом фејсбук налогу одборник Српске напредне странке, Мирољуб Радојевић, познатији као Трале, дојучерашњи изузетан поштовалац лика и дела Драгољуба Симоновића, бившег председника ГО Гроцка, познатијег као „Паликућа“.

pozdrav zigovcima

Радојевић је овакав статус написао након текста „Смеће плива по Гроцкој, а директор на мору“ у којем се јасно наводи да годишњи одмори, летовања и зимовања је нешто што је потребно човеку и да нема  ничег лошег да се „напуне батерије“. Кључно питање у тексту јесте  да ли функционери СНС-а, који су задужену за одношење смећа широм ГО Гроцка су морали да оду на летовање у тренутку када се смеће, буквално гомила и пред вратима зграде ГО Гроцка. Као и да ли  да ли су овим чином гурнули прст у око председнику Александру Вучићу који, по његовим речима, годинама уназад није ишао на море, како би побољшао живот у Србији.

Да се не бавим сада „имовином“ и новцем за летовање, јер није Жиг инфо на „државној сиси“ да би се било ко правдао за било шта. Ипак, не могу а да не упитам, да ли то друг Радојевић, подрива председника Вучића са овом изјавом јер како то у времену „економског тигра“ се уопште поставља питање одакле неко на мору?

Радојевић није једини који подрива председника Вучића, већ то чини већина напредњака у Гроцкој са оваквим и сличним ијавама. Поред ове изјаве одборника Радојевића, постоје и изјаве већника Стефана Дилберовића, Александра Рајковића и шефа напредњака у Гроцкој, Миленка Буквића да се Жиг инфо спонзорише, између осталога, од народног посланика Горана Пекарског, заменика председника Дејана Влашковића и других напредњака.

По речима другова чланова  Радојевића, Дилберовића, Рајковића и Буквића, Жиг инфо је, заправо финансиран из СНС-а, а не од Ђиласа. Или, с друге стране гледано, ако је Жиг инфо „Ђиласов“ медиј, онда су и финансијери његови, односно Пекарски, Влашковић и др. Дакле, обрни-окрени, може се логичним путем доћи до закључка да напредњаци у Гроцкој раде за Ђиласа, као и да не поштују Вучића. Трагикомично је што такве изјаве подржава и актуелни председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Све те изјаве иду од стране најближих људи бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића, првостепено осуђеног као налогодавца за паљење куће новинара нашег портала, Милана Јовановића.

Уместо да се баве нагомиланим проблемима у ГО Гроцка, горе наведени напредњаци се баве новинарима Жиг инфа.  Док председник Вучић води одлучујући битку за Косово и Метохију, док Србију „сигурним путем води ка будућности“, поједини грочански напредњаци износе оптужбе да њихов одбор ради за Ђиласа. Успутно, воде рачуна и на новинаре Жиг инфа где летују, где ће летовати и питају се одакле им новац. Све се то питају из „хлада неке палме на обали мора“, са платом коју примају од грађана Гроцке, на високим радним местима са завршеном Основном школом, док Вучић због обавеза, на море није ишао „десет“ година.

 

Жељко Маторчевић

Насловна: Илустрација-Фотошоп

*Налазите се на рубрици „Лични став“

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар