Почетна » Гроцка је постала талац и дестинација где борави највећи број криминалаца

Гроцка је постала талац и дестинација где борави највећи број криминалаца

,,Иншалах(ако бог да)“

од Милан Јовановић
0 коментар

,,Искоренићу организовани криминал у Србији! То заувек запамтите!“-својевремено је говорио Александар Вучић.

Да ли је испунио обећање које је тада дао?

То дато обећање најбоље су на својој кожи осетили грађани Гроцке који су преплављени криминалцима, олошима и лоповима са чланском картом СНС-а. Хтели ми то да признамо или не, али Гроцка је постала талац и дестинација где борави највећи број криминалаца. Они су се организовали тако што су мафију претворили и странку да би преузели општинску касу, а на нашу жалост, у томе су успели захваљујућу гласовима неодговорних грађана.

Данас у Србији нема више оружаних пљачки.Они су оружје вратили, али су зато зашиљили плајвазе, и од 2012. године пљачка грађана је у пуном јеку. Гладних и сиромашних све је више, а сведоци смо да се свакодневно смањује број становника.Неки умиру од старости, а доста њих од несавесног или нестручног лечења. Тако да је у Србији од 2012. до данас поднето 235 кривичних пријава против лекара, а осуђен је и 21 здравствени радник.

Није ни чудо што су листе чекања све дуже јер је број здравствених радника све мањи. Србију напуштају сви они који могу, а наша омладина купује карте у једном правцу. Не би се бавио оним што државни органе не примећују или неће да примете, зато, ја би се ипак окренуо свом брлогу који је у Гроцкој.

Колико видимо да у самој општини нема ни једног домаћина из Гроцке. На свим кључним местима су лица сумњиве прошлости и још сумњивије будућности (јер их чекају затворске казне). На одговорним местима су неки дођоши и накурнице који су у својим родним местима све своје распродали и сада распродају и парчају Србију.
На њиховим листама се налазе особе који су њима блиске, а потпомогнути су са нашим олошем који би сутра издали оца и мајку за шаку еврића. Ту је геј популација (педери и лезбејке) са болесницима ,,Ф“одељења,трговци лажних диплома, лечени алкохоличари.. Необразовани и глупи постадоше школовани криминалци, за утају пореза, прање новца. Кримоси елита и крупни капиталисти у служби мафијашких политичара. Част изузецима.

На листи СНС-а се налазе и ,,даме сумњивог морала“. И док их часне и поштене даме гледају са презиром сећајући се њихових мајки који се хитале на посао са доручком у ташни ове младе ,,даме“ на посао иду са скупим торбама пуним кондома и антибеби пилула.

Једном речју, бедници су запосели нашу општину, а на улазна врата су поставили своје ,,Р0КИЈЕ“да би спречили улаз поштених грађана и новинара.
Актуелној Грочанској власти, коју предводи СНС, треба одати признање за способност да униште све чега се дохвате. На својој кожи то је најбоље осетио њихов председник Драган Пантелић . Од успешног привредника (којег су увукли у странку) дошао је до просјака и највећег дужника у општини.

Веровао је својим сарадницима који су му ,,забили нож у леђа“ јер су то биле особе које су повезане личним интересима, а не лојалношћу.

Што би Арапи рекли ,,Иншалах(ако бог да)“надајмо се да ће се нешто догодити у будућности-а једном ће и нама сванути срећан дан.

 

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар