Почетна » ГРОЦКА НА ПјЕНУ од ЛУДИЛА јер за све се пита друг Рајковић

ГРОЦКА НА ПјЕНУ од ЛУДИЛА јер за све се пита друг Рајковић

Понешто о СНС кадрирању

од Горан Пекарски
0 коментар

Не знам да ли се каже на пјену од лудила или са лудачко пеном на устима али неко лудило хара Гроцком.

Од како је „прво лице Гроцке“ под неразјашњеним околностима, а уз много пратећих трачева, завршило у болници, показало се да лудило није оличено у једном лику него да је то епидемија која је захватила још неке, себи битне и важне, грочанске СНСовске фаце.

„Лудило“ је поново испољено на сатанку СНС одбора на коме се донела одлука ко ће мењати господина Пантелића у наредном напредном периоду, док Бог не одлучи шта ће са њим.

Страначки одбор доноси одлуку ко ће мењати председника општине?

Као да не постоји закон и одабрана лица на функцији које су предвиђене да преузму улогу носица прве функције општине. Општина, то смо ми. Партократија и узурпација општине од стране једне странке показала је да је све доведено до апсурда. Зар не постоји заменик председника општине који по функцији мења председника општине или то морају координатори, повереници или неке други падобранци, да одлуче?

Веома мудро од стране бившег повереника, а сада се не зна шта је, да председника општине мења заменик председника општине. Наравно да је то, и по закону, а и логично је да се то стварно мислило. Госпођа Мемаровић ће као заменица председника општине мењати председника у одсуству. Ко би други? Браво за Чупковића али …Ту није крај. Радња се развија.

Нови састанак нова, проширена, одлука. Нема Чупковића, зато што је мудар, а сатанак води Гоги из Петровца. На сатанку скоро да и нема грочанских напредњака. Нађе се ту и тамо по неки, али ретко. Све Каравуковчани, Оџачани, Осечани и још по неки „чани“ и паде одлука, за све се пита друг Рајковић. Нема Чупковића, а и што би. Он је рекао своје али мој имењак је проширио одлуку. Заменик је заменик али пита се онај за кога се каже да се пита. То и није изненеађење јер друг Рајковић већ увелико ужива поверење предходног повереника и сарадња између њих је увек изгледала стамено. Не толико транспарентно колико чврсто. За друга Рајкоивића се сматрало да је најумнији међу њиовима. Вазда био, а и ко други? Сада се сви питају да ли је Гоги то добио као налог, а да иза тога стоји маг за пензионерске хуманитарне пакете, а све у циљу да се не посумња у узајамно интересни Раковичко –грочански однос, или је то он сам одрадио јер је препознао квалитет за овако кратко време? Ко год да стоји иза те одлуке види се да познаје квалитет остатка одбора.

„Чани“ са стране и не знају ко је друг, а и не интересује их, па уз јасно одобравање подржаше предлог првог међу „чанима“, само да што пре крену кући. Далек је пут. Преко 120 км а неки и много више. Толико нам је Гроцка нарасла. Ваљда је набубрила од надошле памети.

Међу напредним Грочанцима мук. Погледи. Притисак расте. Рећи или ћутати? Пући или наставити? Бити „мушко“ или не? Виде они да је све ово „секс“ и то на суво али … има ли ко „муд“рости да се истакне? Да каже шта мисли, да пресече више ту фарсу. Има ли?

Пази кад има …

Пратите дешавања. Интересантно ће бити.

 

Горан Пекарски

Насловна фотографија: Eco organization

Можда ти се свиди

Оставите коментар