Почетна » ГРОЦКО ДА ЧАСТИШ ДОБИЛА СИ ПРВУ ДАМУ После господина Симоновића стигла и госпођа

ГРОЦКО ДА ЧАСТИШ ДОБИЛА СИ ПРВУ ДАМУ После господина Симоновића стигла и госпођа

од admin
0 коментар

Није било тако давно, када је садашњи председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић смењен од стране премијера Александра Вучића као бахати директор „Железница“ и када је остао без фотеље ,те када је он морао да пронађе себи неку функцију.

Након тога и врапци на грани су знали да је Симоновић владар из сенке у Гроцкој. Међутим, због „немања“ функција , а како би могао себе да промовише, из Инфо службе ГО Гроцка су нас стално обавештавали да је тамо неки господин Симоновић, дочекао ту и ту делегацију, обишао ту и ту улицу. Биографија Симоновића, које би се паметан стидео, није утицала на њега да се поново не кандидује за председника ГО Гроцка. Што се, нажалост или за мало њих срећу, и остварило у јуну 2016. године. Затим је Симоновић полако почео да удомљава и своју породицу. Како кога. Сина је поставио за директора Дирекције за размињавање (за оне мине које су заостале из Другог светског рата), ћерки је отворио фирму која готово добија све послове у општини, док за жену није знао шта ће. Мислим, добила је место неке саветнице или чега већ, али „беш“ то када нема никаквих обавештења о њој из Инфо службе ГО Гроцка.

Е, а онда се Сима досетио старог доброг начина. Даће јој титулу ГОСПОДИН, уствари ГОСПОЂА јер је женско. Те тако и би,  те поче „госпођа Симоновић“ да представља Гроцку и то, веровали или не, у згради Старог двора..

Живимо у таквом свету да је живот постао пребрз да га пратимо. Афера за афером, скандал за скандалом а оне праве истинске вредности живота, готово да нема. Зато, ја опраштам свима који чине ово зло и ову неправду која нас је евидентно задесила. Опраштање није заборављање, како каже Дезмонд Туту, већ памћење. Али не било какво памћење, већ памћење које нам помаже да други пут не дозволимо да се деси оно што не желимо. Право извињење састоји се из тога да кажемо да нам је искрено жео, да признамо нашу одговорност/кривицу и да се потрудимо да исправимо то што смо забрљали.

Гроцко, честитам ти. Ми смо сада добили нашу госпођу која ће нас представљати у наредном периоду. Само се питам, докле више ћеш народе гласати за те господине и госпође? Дај више гласајте за „господина сељака“ а не неког припадника националне мањине, којег се и те мањине одричу и кажу да нису наше већ румунске..

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар