Почетна » Ја да сам председник Гроцке, мене би било срамота да Вучић буде овако „поцепан“

Ја да сам председник Гроцке, мене би било срамота да Вучић буде овако „поцепан“

Лични став

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Већ пар дана у насељу Пударци, ГО Гроцка, родном месту тренутног председника ове локалне самоуправе, висећи банер са натписом „Александар Вучић-заједно можемо све, дела говоре“ виси исцепан и без једне безбедоносне сајле. Да ствар буде још тужнија, сајла која је откинута од банера увијена је преко умрлица и онако само завезана за приватну ограду.

Ја бих разумео да овакав банер виси тамо негде где председник Гроцке не залази, али на главном путу и то у његовом селу, то не могу да разумем. Због тога би председник Гроцке требао да поднесе оставку. Јер, ако он не може у свом селу да заштити дело Александра Вучића, због којег су сви они у Гроцкој на власти, онда он не треба да буде више председник. Како да буде? Значи он не може ни за своје село нешто да сачува, а замислите треба да мисли о још 14 осталих насеља.

Док се председник Вучић ових дана бори у никада тежим временима за Србију, како би је сачувао од спољних и унутрашњих непријатеља, председник Гроцке ни један банер не може да сачува. Што није сачувао, можда и да му се прогледа кроз прсте, али да пар дана већ стоји овако јадан и срозава име и дело Александра Вучића, а да се не замени, па то је неопростиво.

Уствари, да се не лажемо, није једино Пантелић (председник Гроцке) крив за то. Заборавио сам, има Гроцка повереника, чувеног Андрију Паркиншког. По његовој  (Чупковићевој) идеји су ови банери и постављени и због њега је Пантелић ту где јесте, а колико вреди, показује овај банер у Пударцима.

Дела говоре, зар не?

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар