Почетна » ЈЕЛ ОВОГ НИЈЕ СРАМОТА? Уместо да поднесе оставку, председник Гроцке још и подмићује!

ЈЕЛ ОВОГ НИЈЕ СРАМОТА? Уместо да поднесе оставку, председник Гроцке још и подмићује!

од admin
0 коментар

Драгољуб Симоновић, председник напредњака и ГО Гроцка, након што је ухваћен у бескруполозној лажи у афери струја (ВИШЕ ОВДЕ), уместо да поднесе оставку и да не брука свог лидера Александра Вучића који се мукотрпно бори(бар тако он наводи), против криминала и корупције и за „боље сутра“ Србије, он наставља да обавља своју дужност тако да подмићује оне који ће му, вероватно, завршити, да афера прође некажњено.

Наиме, одмах након афере Симоновић, неким чудом , одржава Радни састанак са представницима Електродистрибуције из Гроцке. Том приликом Симоновић је уручио је Драгану Станковићу (ЕДБ ГРОЦКА) донацију општине у виду моторне тестере, телескопске тестере за сечу грања као и 5 лопати за снег и метли и обећао да ће се потрудити у наредних неколико дана да се обезбеди и донација нешто канцеларијског инвентара и основног алата за раднике овог предузећа.

Ја не знам да ли се овакве ствари дешавају тамо негде у Танзанији или некој другој афричкој држави, али у Европи, то не могу да замислим. Бестидно, као да се ништа није десило, Симоновић не подноси оставку већ подмићује ЕДБ!

Што је још најжалосније, председник не даје паре из свог џепа већ за то користи опет НАШЕ паре (из буџета). Те сада имамо још већи апсурд да НАШИМ новцем донирамо предузеће које узима од НАС већ новац и кога већ финансирамо!

Да је председник дао из свог џепа ту донацију па и да га разумем. Уштедело се  на рачунима за струју, па би био ред и да се донира. Али тешка је рука председникова, те за свој џеп никако да се ухвати. Најслађи му овај џеп, уствари сеф, народних пара које он користи како се њему прохте.

Афера за афером у премаленој Србији још мањој Гроцкој. Ускоро ће избити нека нова и ова ће се заборавити. Џаба су евидентни докази против Симоновића кад против њега нико не сме ништа да покрене. А зна се које овде „тата“ у Србији. Тата за сада ћути јер можда чеко да се његово дете дозове памети, па само призна кривицу и оде..

Али како ствари стоје, ћути тата а ћути и дете important site. Сви ми можемо да из свега овога извучемо недвосмислену поруку- Кад си власт можеш да радиш шта год хоћеш и закони за тебе не важе! А чини се никада горе није било. Никада више лажи и превара, а Симоновић је прави пример за то…

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × four =