Почетна » КАКО ЈЕ ДАНАС У ГРОЦКОЈ Ево ја не једем говна, а ви?

КАКО ЈЕ ДАНАС У ГРОЦКОЈ Ево ја не једем говна, а ви?

од admin
0 коментар

О мишеви, пацови, магарци, свиње.. Како сте ви данас? Има ли међу оним говнима што поједосте нешто слатко?

И тако.. Прођоше избори и некако је све исто. Чак је и ОН ту.. Или и ОНИ су ту. Народ и даље кука, да не будем груб па не кажем једе говна, а већина истих гласаше за њих. А у Србији и Гроцкој, ето све срање до срања. Толико је срање да једва „ми мали и носати“ преживљавамо. У говнима смо преко гуше. Међутим, одакле нама право да се бунимо, када већина гласаше за та говна?

Хм, и сад ће те ми рећи како не познајете ту већину која гласаше за њих. Можда се и сложим у тој констатацији са вама. Међутим, мучи ме једно велико питaње.. Шта ви обични смртници учинисте да говна не испливају на површину? Да ли сте смели, уопште, да јасно изговорите неко мишљење о њима?

А серем и ја.. Постављам „тешка питања“. Не кажу џабе да ја постављам незгодна питања..

Тако сам рођен, ваљда.. Тако васпитан.. И због тога се често питам, где је већина рођена, где одрастала? Мислим, неко отворено вам пљује у уста, а ви жваћете и жваћете.. Ма и да жваћете, можда бих вам опростио.. Ал што гутате, то не могу.. Јер због тога сте ми јадни и бедни и.. ма немам речи за такве лузере.. Наравно, увек постоји неки кукољ у житу.. Само што су сада кукољи у житу нарасли, те се жито малтене уопште не види…

Волео бих да вас видим на традиционалном турниру у Пударцима или Дражњу.. Волео бих да заједно поједемо бикетину, одгледамо утакмицу… Али, изгледа да се то од силине гована неће десити ове године. Да био се то десило, турнир у Пударцима и Дражњу би требао већ бити одржан, односно у припреми.. А од тога нема ништа…

С поносом гледам и онај пут напрсли што се уради у Заклопачи у дужини од неколико километара. С осмехом гледам оне мештане Заклопаче што данас кукају што им и линију 303 укинуше због појаве разноразних рупа. Јбг, нису говна слатка кад се поједу, али сте их појели…

Гледам и оне јадне Бегаљичане што кукају како школу немају, што испрозиваше онога Немца  и хтедоше да га линчују, а у истом дану гласаше за њега. И они говна прогуташе, добровољно, и сада се жале…

Гледам и све остале како кукају широм ГО Gроцка. Кукају а љубе говна директно у центар. Тамо где је највећи смрад.. То сте навикли да их једете, а да вам више ништа не смета?

Ја ова говна у уста ставити нећу, макар јео иста из контејнера. Ако ме питате , а шта сам ја то учино за „добробит народа“.. Одговорићу вам следеће:

Ви већински мишеви, забили сте се у своју рупу и не смете да кажете ништа. Гледате како вас покрадају, како вас лажу, а притом не смете ни свој коментар да оставите.. Ја сам свој пут изабрао, јасно, јавно и гласно сам рекао ко је ко и ко је шта. Рекао сам себи да ја ова говна нећу да једем, па нека их већина  једе. Немам ништа ни против, али нећу да дозволим ни да ми та већина сутра кука. Ако је јела говна неке једе и даље. Смрад из њихових уста, из њихове душе остаће уписан у историји. Чистоћа задаха је нешто што нико не може купити….

Донекле ми је жао што сам користио „грубе“ речи… Али кад погледам колико већина једе говна, и да ти исти то могу  схватити ако им директно то кажеш, није ми жао. А када видим ко води државу, још више ми није жао. Јер стање у Гроцкој не би било овако да „пресветли“ Александар Вучић то није одобрио. Зато и закључујем да је он, уствари, највеће говно међу говнима!

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар